fredag 4 november 2011

Lördagsöppet no matter what

Suverän vecka med många nya bekantskaper i butiken. Glädjen var stor när vi i onsdags tillkännagav att vi kommer att få in 100 par till av de omåttligt populära ballerinaskorna. De ska snart skickas iväg, vattenvägen, från USA och leverantören har lovat leverans senast i början av december. Gissa vad du ska ha på dig på julfesterna? Japp. Det kommer även en ny färg, så håll span i butiken.

Helgdag imorgon? Jasåjaha. Men kan man inte göra båda? Jo, det tycker vi. Vi håller öppet i showroom på Bondegatan som vanligt kl. 12-16 och Basar Under hjälper till att sälja ökenkängan, Boulder street och underbara Trail hos sig. Tyvärr är Vegetarian Shoes sena med sina leveranser, så du som förbeställt nya skor får dessvärre vänta lite till.

Efter arbetsdagen går vi till Skogskyrkogården och tänder ett ljus för de som levt. Det är en otroligt vacker stund och vi går dit med vår stjärnfamilj varje år. Trängseln kring minneslunden kan vara lika stor som i rusningstrafik i t-banan, men människorna rör sig omtänksamt och respektfullt runt varandra som om vi alla strävade mot samma mål. Tänk om vi kunde sprida ut den känslan över resten av året! Vilken ball värld vi skulle kunna bygga!

En som anklagade mig för att bryta sabbaten var min 6-åring som kom hem efter två dagars äventyr hos mormor och morfar. Jag fick ett brev
Jag förklarade att jag ju måste hålla det jag lovat. Kunderna förväntar sig att det är öppet på lördagar också. Tänk om godisaffären plötsligt vägrade ha öppet på lördagar? Okejdå jafattar, svarade hon. Men då måste du se fin ut, mamma. Så här
Så? Ses vi lördagen den 5 november då så att jag får imponera med min prinsesskrona?
/Nina


1 kommentar:

  1. Det krävs en viss styrka för att stå emot ett sådant brev! Du är stark!

    Håller med dig om trängseln, fin tanke!

    SvaraRadera