tisdag 25 oktober 2011

Nyhetsbrev 11/2011


Nämen nu kommer ju snön snart! Jo, det är säkert! Vad kan vara bättre då än att tända lite ljus, trivslas inomhus och kanske baka en kaka. Vi har gått och bakat till oss ett finfint vinterförråd genom att göra de flesta recepten i kakböckerna av Karolina Tegelaar. Lagom till jul kommer dessutom julboken, så se till att skaffa den. Jag lovar att din jul blir så mycket schystare på det sättet. Du skaffar böckerna antingen genom att bli prenumerant, eller så passar du på att hugga ett exemplar nästa gång du besöker oss på Bondegatan.

På torsdag, 27 oktober, är det dags för SoFo night igen. Det innebär att det hunnit bli den sista torsdagen i månaden och då håller vi öppet till klockan 21. Den här torsdagen gästas vi av Anna, Emma och Katarina som bjuder på cello, gitarr, stämsång och lågmälda kärleksförklaringar. Det här är en unik spelning som inte får missas! Det är också sista chansen för dig att köpa konst av Kim, då utställningen flyttar till Beyond Retro till helgen. Kreatören Stickan har fyllt på med nya smycken och mössor som inte är av denna värld.

För er som var på vårt rättvisefika i förra veckan är det inget nytt att vi säljer skor från Ethletic numer. Vågar du vänta till våren med att handla? I showroom har vi en fin samling hitops. Vi som har varit med ett tag vet att de funkar året om, men ibland kan det vara bra att ha något att alternera med. För det var ju det här med snön… Du missar väl inte Novacas Edward som finns i storlekarna 39–46. Eller Trail från Cri de Coeur som finns i storlekarna 36–41?
Våldssnygga Nebula blir din för endast 1 199 kr. Foto: Cri de Coeur.

Våra öppettider på Bondegatan 16 är som vanligt torsdag–fredag kl. 12–17, lördag kl. 12–16. Ett stenkast därifrån, i den kreativa smältdegeln Basar Under i Skrapan hittar du delar av vårt sortiment varje lördag kl. 12–18. Och du, du har väl blivit medlem? Om inte annat så får du ju 5 % rabatt på alla dina köp hos oss då.
Vi ses i veckan!
/Nina och Green Laces

2 kommentarer:

  1. Ni har grymt snygga skor!!!!!

    SvaraRadera
  2. Tack vad gulligt sagt! Vi gör vårt allra bästa.

    SvaraRadera