torsdag 1 december 2011

Vi flyttar!


Nyhetsbrev 12/12
Det har hunnit gå ett helt år sedan Green Laces sålde sitt första par skor. Responsen på våra klimatsmarta skor har varit överväldigande och vi ser en ständigt ökande efterfrågan. Alltfler har upptäckt att syntetskor kan vara något helt annat än en fotplastpåse som går sönder inom en månad efter inköpet. Vi är otroligt stolta över att ha introducerat märken som Novacas, Neuaura och Cri de Coeur – märken som kännetecknas av vacker design, hög kvalitet och god hållbarhet. Våra engagerade kunder är hungriga på mer och vi jobbar stenhårt för att inte göra någon besviken. Till våren presenterar vi ytterligare två nya märken i och med vårkollektionerna från Reneu och Olsen Haus.

Vår födelsedag firar vi med en flytt till Hökens gata 7 i Stockholm. Numer huserar vi i undersköna Poplins lokaler mellan Mosebacke och Götgatsbacken. Designkollektivet Poplin kompletterar oss fantastiskt med sitt många gånger mycket klimatsmarta utbud. Här samsas unika tavlor med handgjorda smycken, lokalproducerade kökshanddukar med ett rikt utbud kläder. Vad sägs till exempel om måttsydda designplagg i återvunna tyger? Kom förbi i dag och teckna ett klädabonnemang! Skorna som passar till nya stassen finns precis bredvid provrummet förstås.

Lagom till lucia får vi påfyllning av våra efterfrågade och unika ballerinaskor. Den perfekta högtidsskon för den som vill kunna tassa tipp-tapp och dansa långt in på småtimmarna! 100 nya par i 7 olika färger spridda över storlekarna 35-41 reser till oss i detta nu. Många har också efterfrågat bruna kängor och stövlar och det behovet vill vi förstås tillgodose. I nästa vecka får vi kängorna Atlas och Julian från Neuaura i storlekarna 36-41.

Så här fint blev det
Foto: Karolina Svensson
Hoppas vi ses snart!
/Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar