måndag 7 mars 2011

Lyssna till hjärtats rop! Omfamna våren med Cri de Coeur.

Ett av Green Laces mest centrala mål är att presentera omtänksamt och genomtänkt toppmode till Sveriges alla skofantaster. För att designerna ska få sälja sina skor hos oss krävs att man kan garantera att ingen komponent i skorna innehåller animalier och vi vill också att man för ett aktivt miljöarbete och inte i onödan belastar naturen samt att man tillgodoser rättigheterna hos de som arbetar i tillverkningsanläggningarna.

Ett av de företag som kvalificerar sig är Cri de Coeur. Under devisen “style consciuous with a conscience” tillverkar man toppmode för oss som vill bära skor som speglar vår inställning till livet mer än bara utseendemässigt. Vi är överlyckliga över att kunna erbjuda våra svenska kunder urval ur Cri de Coeurs kollektioner för våren 2011. Först ut är tre modeller – en molnlätt ministövlett, en platt sandal och en stadig lyxklack med attityd.
Cloud – svart
Skrid fram som molnens drottning i dessa nätta skor med virkade detaljer. Ljuvliga kontraster mellan det smidiga konstlädret, de virkade utsidorna och den färgade dragkedjan. Vi tar ner molnen på marken och låter solen lysa på oss. Våga våren i Cloud! Heart of Darkness by Cri de Coeur, cirkapris 899 kronor.

Braid Flat – lattefärgad
Den här välgjorda, lattefärgade sandalen gör dig redo för vårresan till kontinenten eller för kommande graciösa promenader längst den svenska kustlinjen. Elegant passform med tvinnat rep och konstläder samt en liten dragkedja baktill som gör att sandalen verkligen sitter som den ska. Söta linnedetaljer i ljusblått och bekväma, handgjorda sulor med innerfoder i konstläder. Heart of Darkness by Cri de Coeur, cirkapris 865 kronor.Finn – svart
Klassisk design med stort mod. Den här skon vill ta plats och hjälpa dig att synas och samtidigt vara bekväm. Öppen tå, välarbetat konstläder, återvunnet trä i sulan och kaxiga nitar på sidan. Konstlädret är smidigt och tillsammans med dragkedjan baktill blir skorna mycket lätta att ta på och av. Rejäl sula och stabil klack ser till att du kan dansa i många långa sommarkvällar. Cri de Coeur, cirkapris 2 879 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar