måndag 21 februari 2011

Drömmar om våren

Jo, visst kan det tyckas vara en stund kvar av vintern, men vips så försvinner snön och vi kan skutta broddfritt på gatorna. Vi förbereder oss hämta hem vårkollektionerna från våra fantastiska märken.
Vi kommer att presentera ett par nya samarbeten i vår och först ut är Kailia och Do-Ni. Kailia och Do-Ni drivs av den makalösa formgivaren Nancy Dong. Hon brinner för design och hennes företag genomsyras av lyxigt ekomode. Hennes första kollektioner är otroligt vackra och ligger i den högre prisklassen. Vi är mycket glada över att Kailia och Do-Ni valt Green Laces som återförsäljare på grund av vår tydliga miljö- och rättviseprofil. För att göra det möjligt för fler att ta del av ett lyxigare mode, kommer vi att erbjuda flera vårmodeller till kraftigt reducerade priser.
Framåt mitten av april finns följande i vår e-butik.

Sandalen Fiducia

En lyxigt vacker sandal i microfiber. Anatomisk sula i kork och handbroderade pärlor på fotryggen. Finns i indigoblått och jade.
Sandaletten Victoria

Smickrande och bekväm sandal med klack och öppen tå. Finns i blommigt utförande och smaragdgrönt konstläder.
Ballerinaskor
De schystaste ballerinaskor du någonsin upplevt. Ekologiska, veganska, vackra och otroligt bekväma. Utsidan i mjukt konstläder och silkeslent foder inuti. Passar både till vardagsjeansen och till den glassigare kvällsstassen. Finns i färgerna champagne, grön, ametistblå, rubinröd och svart. Varför inte ett par i varje färg?


1 kommentar:

  1. Otroligt fina ballerinaskor! De ska minsann provas.
    *peppar för platta skor*

    SvaraRadera