måndag 31 januari 2011

Sherlockmania

Få har väl undgått den Sherlock Holmesfeber som sveper över landet. Förutom att Guy Ritchies Sherlock Holmes 2 har premiär i slutet av året får vi nu njuta av den miniserie SVT visar tre söndagar i rad. Vi blev extrasugna på klassiskt engelskt mode och bjuder därför in till en liten broguefrossa. Om cirka 3-4 veckor har vi inne nedanstående skor. Välkommen att förbeställa!

Westminster. Herrsko i extrafint konstläder med karaktäristisk perforering – så kallat broguemönster. Ger dig en skarpsinnig look på nolltid. Från Vegetarian Shoes i storlek 39-46, cirkapris 1 200 kr.
Antique Brogue. Möt våren klassiskt uppdaterad på fötterna i denna nätta damsko. Behandlat broguemönstrat konstläder med vintagekänsla. Smickrande form och superskön passform. Från Vegetarian Shoes i storlek 36-42, cirkapris 1 095 kr.

Stable boot. Bli en Sherlock anno 2011 i ett kick. De här kängorna andas såväl klassisk elegans som stensäker trendkänsla. Från Vegetarian Shoes i storlek 37-46, cirkapris 1 299 kr.1 kommentar:

  1. Snygga stable boots. Blev sugen på att skaffa en karl att stoppa i dem...

    SvaraRadera