fredag 3 december 2010

Neuaura glittrar och glimmar

Vi är oerhört stolta över att allt fler rättvisetänkande skoföretag vill samarbeta med oss. Nu har vi tecknat avtal med brasilienamerikanska Neuaura. Neuaura är ett helveganskt företag med ett ekotänk i alla produktionsled. Företaget är också mycket engagerat i sociala frågor och 10 % av vinsten från deras internetförsäljning går till välgörenhet. Det är med viss andakt vi sätter på oss deras fantastiska skor.

I detta nu skeppas ett exklusivt antal skor från Neuauras lager i New York till ett snöigt Stockholm och vi har gott hopp om att de ska nå er före Lucia. Kontakta oss gärna om du vill vara säker på att just din storlek ska finnas kvar (greenlacesfootwear@gmail.com). Följande modeller kan du beställa nu.

Condor Camel
Condor är en äkta cowboyboot i konstläder som andas. 5 cm klack, mjukt innerfoder och yttersula i gummi gör den skön och bekväm att gå i. Här i kamelfärgat utförande.

Condor Camel
Här i ljusgrått utförande.

Kaveri Black
Om du måste välja en, så är Kaveri den enda vardagsstövlett du behöver. Tåligt konstläder som andas och gummisula som borgar för trygga promenader. Göra avkall på snygghet till förmån för bekvämlighet? Skulle inte tro det!

Ibis Black
Glid fram på kontoret såväl som på dansgolvet i supersnygga Ibis. 2 cm brett klackavslut, gummisula och justerbart vristband gör att du trippar säkert. Här i svart utförande.

Ibis Taupe Grey
Här i mullvadsgrått utförande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar