tisdag 7 december 2010

Inga kor i sikte


Novacas är ett helveganskt företag som drivs av de inspirerande systrarna Kubersky från New York. Namnet Novacas betyder ungefär ”inga kor” på portugisiska och det är också i Portugal de tillverkar sina skor. Materialet i skorna är konstläder av högsta kvalitet och man strävar efter att överdelen i skorna så långt praktiskt möjligt ska vara helt biologiskt nedbrytbart. Ett par Novacas är garanterat pvc-fria.

I detta nu flyger följande modeller över Atlanten, så håll öronen öppna, för snart ljuder bjällerklang.

Herrkänga Milo i högkvalitativt konstläder från Novacas i svart utförande. Skaftet kan knäppas fast i nervikt läge eller bäras uppfällt. 


Novacas mest populära stövel Alta. Utsida i vackert italienskt konstläder som låter fötterna andas och beter sig som sådant läder folk använde förr i tiden. Mönstrad sula med bra grepp. Leo, en kraftig känga med pjäxsnörning som ändå ger ett nätt intryck. Foder i bomull och halkfri sula.


Pamela är en ljuvlig stövel som passar lika bra utanpå som innanför dina byxor - dra upp dem i sin fulla prakt eller hasa ner dem till vristerna. Högkvalitativ svart konstmocka med mjukt bomullsfoder. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar