torsdag 2 december 2010

Cri de Coeur och VS i advent

Efterfrågan på Vegetarian Shoes snällkängor Ice Patrol och Chelsea har varit enorm och vi har tjatat hål i huvudet på tillverkarna för att vi skulle få en liten bit av kakan före jul. De tiotal par vi får in till Lucia är redan sålda, men vi hoppas på en ny leverans under mellandagarna. Hör gärna av dig om du har specifika önskemål.

För dig som är sugen på ett par riktigt bra basketkängor kan vi glädja dig med att vi inom kort har storlekarna 37-44 i lager.
Alpha
Den här snygga mc-kängan finns strax hos oss i storlekarna 37-45.

EngineerFrån Cri de Coeur och deras fantastiska serie Heart of Darkness får vi de bästa luciaskor man tänkas kan. För snygga tärnor med storlek 38-40 rekommenderar vi Charisma.
Charisma


Snyggast och bekvämast på julmarknaden blir du i ett par Lure. I december finns de i storlek 37-41.
Lure

Hör av dig om du har särskilda önskemål eller något du funderar över. Vi vill så gärna hjälpa dig att göra ett schyst skoval!
greenlacesfootwear@gmail.com


3 kommentarer:

  1. Härligt, jag ser fram emot mina Ice Patrol!

    SvaraRadera
  2. Gud vad roligt med en svensk affär som säljer djurvänliga skor! Kommer ni att ha basketkängorna (eller andra liknande skor) i storlek 45? Verkligen superbra initiativ att starta en sån här shop!

    SvaraRadera
  3. Hej Viktor och stort tack för din glada kommentar. Det värmer! Den här gången har vi Alpha endast upp till storlek 44, men i nästa leverans har vi även storlek 45. Vi räknar med att ha dessa skor till nyår. Vi ser till att lägga undan ett par till dig då.

    SvaraRadera