tisdag 19 juli 2016

Sommartider och fri frakt

En del av oss har haft semester i flera veckor, medan vissa av oss just börjat slapparlivet. Hur som så hoppas jag att du är utomhus och har det bra så mycket som möjligt av tiden. Förhoppningsvis har du också hunnit få dig ett par av våra toppenfina sandaler från Wills som vi fick in, sålde slut, fick in och nääääästan sålde slut på igen.

Vi har fortfarande kvar av våra röda Ethletics och vita sneakers från Good Guys. Hund och hunk har flyttat till skogs.
Den här veckan är butiken på Hökens gata öppen måndag och tisdag. Resten av veckan, 20-24 juli, håller vi stängt. Ramlade du av stolen nu? Förlåt, jag förstår att det låter som en märklig sak att säga för sådana som oss, men vi har efter moget övervägande kommit fram att det är det bästa för alla, inklusive för dig. Green Laces arbetar med hållbarhet, slow fashion, och det innebär ett långsiktigt tänkande. Vi vill att vår personal ska skratta mycket och med glödande energi kunna hjälpa dig att hitta de skor som passar dig och för att orka behöver kroppen ibland vila. Så nu vilar vi i fyra dagar. (Kanske ska du, precis som jag, passa på att laga ett recept ur senaste numret av tidningen VEGO? Edamamefalafel, hur gott låter inte det?)

Hela veckan kan du handla fraktfritt i e-butiken. Passa på att klicka hem det du är sugen på och hämta det bekvämt hos ett DHL-ombud nära dig. Varför inte till exempel en bok om glass?

Även om du kanske inte vill tänka på hösten nu, så kan det vara bra att göra en liten notis i kalendern. Eller gör en jättestor vetja! 3 september är det dags för årets Vegomässa i Stockholm. Nya, fina lokaler och ännu fler utställare än i fjol. Det pirrar i magen av att tänka på hur bra det kan bli.

Ha en superfin vecka!
Värme,
Nina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar