onsdag 20 juli 2016

Margaretadagen och fri frakt i e-butiken

Idag är det Margaretadagen och det är en stor dag för mig. Då sätter jag, min mamma och min dotter på oss solhattar (oavsett väder) och känner oss malliga hela dagen. Vi heter nämligen allihop Margareta i andranamn. Det hette även min mormor, min mormorsmor och helt säkert en massa fler tuffa damer i vår släkt. 

Margaretadagen 2016 har hittills gått ut på att vakna, känna sig mallig, dricka kaffe, prata lagom mycket politik på en lagom civiliserad nivå, känna sig mallig, bada i sjön, baka tårtbotten. Framåt kvällen serverar vi en tortillapaj signerad bästa matmagasinet VEGO.

Margaretadagen skulle kunna räcka som skäl till att hålla butiken stängd, men det är inte det enda skälet. Som jag skrev igår, så vill vi ladda hela Green Laces med kraft, mod och glädje inför hösten och allt roligt vi ska göra tillsammans med dig då. Du kommer att få se ett nytt sortiment, ett nytt utseende och du kommer också att få träffa flera av våra nya medarbetare. Häromdagen nämnde jag ju Vegomässan, men vi har också Djurens Rätts fenomenala Vegovision att se fram emot i november.

Asså kolla vad fint från Bourgeois Boheme som kommer att dyka upp i höst!

Fina höstskor att se fram emot!


Under den här veckan har du möjlighet att klicka hem dina varor fraktfritt, så passa på att göra det nu! 

Värme,
Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar