torsdag 17 april 2014

Etisk butik i nya kläder

Hoppas att du har fått lite vår till det hörn av världen du bor i. Till vår butik på Hökens gata 7 har definitivt solen hittat in.

Designkollektivet Poplin startades för fyra år sedan och drivs av Karolina Svensson, grundaren till Orkan Lia med den unika och populära tjänsten klädabonnemang. För två år sedan flyttade Green Laces in och vi har nu funnit vår plats väl och etablerat oss på adressen. Vi växer så det knakar och i julas stod det klart att våra etiska skor fullkomligt vällde ut i butiken och vi bestämde oss att vårt designkollektiv behövde en uppfräschning.

I början av mars började renoveringen som lett till att vi har skaffat bättre lagerutrymmen och planerat butiken så att det ska bli tydligare för dig som kund. Vi har många vackra produkter med starka röster och nu hoppas vi att du ska höra var och ens tydliga stämma. Många av er följde utvecklingen på Instagram och hängde på låset när vi öppnade, men nu är vi ivriga att få visa upp oss för er alla. Därför hoppas vi att du vill komma på vår after work 25 april. Vi har bjudit in DJ Törner från DJ-kollektivet Lovers And Other Strangers som DJ:ar till förmån för Stockholms tjej- och kvinnojourer, och kommer att fylla butiken med nya, fräscha erbjudanden. De 20 första betalande kunderna får en lyxig goodiebag med produkter från butiken samt fina gåvor från våra samarbetspartner LushVeganlife och Goodstore . Bjud in dina vänner, gärna via vårt Facebook-evenemang, och kom förbi på en inspirerande kväll.

Ha en riktigt skön påsk och ja … vad tusan ska vi äta? Hör gärna av dig med dina bästa tips och om du, liksom jag, famlar har Djurens Rätt tips på påskmums som ligger rätt i magen. Värme från Nina

-- 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar