fredag 21 februari 2014

Om en liten vecka - Nyhetsbrev 2/14

Februari lider mot sitt slut och vädret är lika växlande som humöret hos en tonåring. Vi säljer vinterskor på förmiddagen och flera par canvasskor på eftermiddagen. Nu börjar dock våra designers vårkollektioner komma vare sig vintern vill det eller inte.

Olsen Haus är först ut med sina schackmönstrade peep-toes med turkosa och korallfärgade detaljer i konstmocka. De får vi redan om en liten vecka.
Under den här lilla veckan kommer det hända stora saker i vår butik på Hökens gata. Vi ska renovera lokalerna och håller därför stängt i en vecka. Detta gör vi för att kunna erbjuda dig ännu bättre service och en ännu skönare köpupplevelse. Vi beklagar omaket som medför, men vi tror att du kommer att gilla slutresultatet. Butiken håller alltså helt stängt 24 februari till och med 2 mars. E-butiken är öppen som vanligt förstås. Du får gärna följa med renoveringsarbetet i våra sociala kanaler och varje dag kommer du att kunna ta del av generösa webberbjudanden här på bloggen.

Redan imorgon traskar vi iväg till Vegoforum i ABF-huset i Stockholm. Där kommer flera av Sveriges mest pålästa personer dela med sig av sina klokskaper och många intressanta utställare finns på plats. Och du… det kommer att finnas veganska semlor i kafeterian! Trippelhurra!

Ha en skön helg och ta hand om dig och planeten vi delar.
Värme från Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar