torsdag 6 februari 2014

Är det vår? Nyhetsbrev 1/14

Är det vår nu eller ska vi tänka vinter? Det är lite besvärligt det där med vädret och inte blir vi klokare av att titta ut genom fönstret. Många hävdar ju att det vi ser nu är klimatförändringar som människan ställt till med genom att släppa ifrån sig för mycket växthusgaser. Ingen vet säkert hur det förhåller sig just precis idag, däremot är forskarna tämligen eniga om att livet såsom vi i levt det i västvärlden de senaste 50 åren inte är ett alternativ om de som föds idag ska kunna leva under rimliga förhållanden. Så vad gör vi? Sätter oss och tuggar rotfrukter i ett hörn och deppar? Glöm det!

Vi firar framtiden med att minska vår djurkonsumtion förstås! Detta görs bäst med god mat, ett stort leende och självklart med snygga dansmaränger på fötterna. Green Laces vill gärna hjälpa dig få rätt känsla i magen i vardagen och därför jobbar vi stenhårt för att utöka vårt utbud, öka tillgängligheten och uppfylla dina önskemål. Idag vill vi gärna berätta om vad vi har på gång.
  • Vegovision i Umeå, 8 februari. Det är med stor glädje och entusiasm som vi åker upp till vackra Västerbotten med delar av vårt utbud. Mejla oss gärna om du ska dit och har önskemål om vilka modeller vi ska ta med. 
  • I slutet av februari bygger vi om i våra butikslokaler. Hela designkollektivet Poplin ska få en rejäl ansiktslyftning och vi hoppas att du kommer att trivas ännu bättre hos oss.
  • Under våren lanserar vi vår nya e-butik. Vi har vuxit ur den lösning vi har idag och vi är smärtsamt medvetna om att den inte ger det du som kund önskar alla gånger. Vi hoppas att vår nya webbplats blir en god representant för Green Laces vision om utseende och kundbemötande.
  • Och du. Mitt i allt det här stojet så kommer ju vårskorna! I vår får vi fler modeller än någonsin och vi är mycket stolta över att presentera nya samarbeten med Bourgeois Bohème och Beyond Skin samt för första gången två svenska märken i form av Sofie Bly och Servant. Sofie Bly och Servant har hörsammat sina kunders efterfrågan efter veganska kollektioner och för oss är det ett självklart initiativ att stödja. Dessutom är ju skorna så förbenat snygga! Bland våra fina böcker kommer också den hett efterlängtade Glutenfria bakboken utan ägg och mjölk av Karolina Tegelaar.
Infogad bild 1
Psst! Vi kommer att ha mer ekologiskt smink i vår.

Håll dig uppdaterad via vår Facebook-sida och vår instagram (@greenlacesshoes), så du säkert inte missar något spännande i vår.

Ha en fortsatt trevlig vecka!
Varma hälsningar
Nina Färdig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar