torsdag 20 juni 2013

Stora skor och små avtryck

Har du svårt att hitta etiskt producerade skor i din storlek? Kanske har du drygt 45 i storlek och är dödligt trött på att kompromissa med dina tankar om vad som är snyggt och moraliskt vackert? Vi vill så gärna kunna erbjuda djurvänliga, schyst tillverkade skor för alla och jag vill gärna passa på att lyfta fram ett par modeller vi har i butik just nu.

Suit shoe är en ganska traditionell sko från Vegetarian Shoes. Vi har ett par i storlek 45 och de mäter 30,8 cm invändigt. Något för dig? Mejla oss (info(snabel-a)greenlaces.se) om du är intresserad, skon finns inte i vår e-butik utan endast på Hökens gata 7.
Suit shoe, 999 kr, 20 % rabatt om du anger kod "Finfot"
Acme i storlek 46 (UK 12) är en lite rejälare sko med trubbig tå och trehålssnörning. Skon mäter 31,7 cm invändigt. Tillverkad i EU av Vegetarian Shoes. Finns endast i butik Poplin, Hökens gata 7, så mejla vid intresse.
Acme, 995 kr, 20 % rabatt med kod "Finfot"
Dennis är en storsäljare i alla storlekar. Den finns i brunt och svart. Storlek 45 mäter 31,4 cm invändigt och är alltså en mycket generös 45:a. Finns att beställa i e-butik samt i lager på Hökens gata 7. Märket heter Novacas och deras skor är helt pvc-fria.
Dennis svart, 1 199 kr

Dennis brun, 1 199 kr
För lite ledigare stunder har vi Ethletic både låga och höga i storlek 46. Den mäter ganska prick 30 cm invändigt och vi har just den storleken i svart/svart och blå.
Low cut, 699 kr
Vi har förstås många av våra kängor i lite större storlekar och kan beställa hem flera av modellerna upp till storlek 49.

Hoppas du ska hitta något som passar.
Värme,
Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar