tisdag 4 juni 2013

Raw food! Musik! Skorea! Ett nyhetsbrev helt enkelt.

Ledig dag i veckan? Kom till oss och vårt kulturmyller!

Nu börjar du bli stressad på allvar va? Sommaren är ju nästintill här och ”jag har inte hunnit det och inte det och jag måste, måste, måste…!”. Jag känner igen mig så väl men kan vi inte bara försöka att ha en dag tillsammans och njuta lite av andras prestationer? Kom igen, vi gör’t!

På Hökens gata 7 kommer vi att fira stort torsdagen den 6:e juni, då vi deltar i Make Musik Sthlm:s ambitiösa satsning. Vi bjuder tillsammans på fem kanonbra musikuppträdanden utanför butiken. Vi passar då också på att ha loppis med jättefina grejer till en billig penning.

Dagen till ära har vi en raw food-bar där smoothiegudinnorna från Ital Green Smoothies, Irie Vibes and Healthy Yummy Snacks erbjuder oss flytande näring i vackra former. Kommer vi få smaka på sexiga recept från vår storsäljande bok Den Galna Sexiga Dieten? Helt säkert.

Och du, vet du vad? Green Laces kommer att ha tokrea på våra udda par från tidigare års kollektioner i en stor fyndbalja i butiken.  Vill du passa på att fynda redan nu, rekommenderar jag att du kollar in våra kampanjprodukterHålltider för dagens artister hittar du här.

Öppettider i sommar
Du vet väl att vi har öppet hela sommaren? Undantaget endast midsommarhelgen då vi håller stängt fredag-söndag. Däremot kan det vara läge att vara ute i god tid med sommarskoköpen. Som du vet har vi ett exklusivt antal skor i lager och kommer inte att få påfyllning förrän tidigast i september. Det gäller även våra omåttligt populära Ethletic
Ja. Det här är mums.

Men du. Nu tar vi ett djupt andetag och gillar läget. Väck med stress, se till att unna dig en slödag och njut av musik, klorofyllstinn näring och underbara människor. För sådana har vi gott om i vår butik.

Kärlek och värme!
Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar