onsdag 9 maj 2012

Vårnyheter!


Lily från Neuaura
Nu är våren här på riktigt och skorna med den! Neuaura imponerar stort med sina mjuka gummisulor och vackra detaljer. Den på förhand stort efterfrågade Ivy är en elegant bassko till vårens och sommarens  vardagsaktiviteter. För dig som, precis som vi, älskar att sätta guldkant på tillvaron har vi ett exklusivt antal sandalettklackar i trendig petroliumgrönt i form av Clove.

Även Cri de Coeur har satsat på funktionalitet i vår – självklart förförisk sådan. Snygga måste-ha-skor ser vi i svarta och lattefärgade Fox. Djuriskt trendiga Native är redan buren och älskad av flera av er.


För dig som kan komma till Stockholm den närmaste tiden väntar många spännande trivseltillfällen. Närmast nu på torsdag, 10 maj, har vi kvällsöppet på Hökens gata 7 då Orkan Lia lanserar sin nya herrkollektion.  Vi har självklart också ett jättefint erbjudande för kvällen, så missa inte att komma. Du kommer att kunna göra härliga fynd i storlek 39-46!
Nu på lördag är vi med och firar World Fair Trade Day och Poplin kommer att skjuda av aktiviteter och dofta av härligt rättvisefika. Samma dag anordnas Katarinakvartersdag och mycket spännande försiggår i våra kvarter. Vik alltså lördagen för en Söderpromenad och titta förbi hos oss!
Fairtrade12maj.gif
Vad vore våren utan Vegomässan? Äntligen är mässan tillbaka i Stockholm och vi ska självklart vara med. Se till att du hör av dig och förbokar de skor du vill ha så att du säkert inte går tomhänt från mässan.


Hurra för våren!
Varma hälsningar
Nina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar