lördag 12 maj 2012

En hurralördag har börjat

Idag är det lördag och i området kring Katarina kyrka och Mosebacke anordnas Katarina kvartersdag med massa skoj för alla åldrar. Vi hoppas att många av er ska passa på att gå förbi vår fina butik på Hökens gata 7 där vi också idag, så länge det inte regnar, bjuder på en finfin loppis. Bara riktigt fina grejer från våra egna gömmor och på ställningarna hittar du bland annat en smaragdgrön festblåsa, ljusbruna platåstövlar från 70-talet och flera märkesplagg för barn i nyskick.

Idag är det också World Fair Trade Day och vi lyfter upp detta i butiken. Vi på Poplin tycker att vi ska betala för oss, vilket också innebär att vi betalar för det arbete som utförs även om det görs i sk "utvecklingsländer". Därför säljer vi inte skor från tillverkare som slår sina arbetare, utan istället säljer vi Ethletic som är en genometisk sko i ekologisk bomull som är minst lika snygg. Vi vill lyfta upp det positiva med att handla Fair Trade och bjuder på flera sorters rättvisemärkt choklad i butiken idag.En inte-missa-dag, vänner!

Min glädje förstärks förstås av att få sådana här mejl av en kund som just fått sin skoleverans av oss:
"...jag blev så glad när jag öppnade förpackningen. Fin kartong, omsorgsfull paketering, och framförallt så är skorna fantastiska! Tack för mycket bra service!"


Det betyder så mycket och jag blir så hjärtans glad!

Med hopp om en dag fylld av mer värme
Nina

1 kommentar: