onsdag 22 februari 2012

Semmeltider och mittemellanväder - nyhetsbrev 2/12


Vi förlustar oss med bakverk för att stå ut med det grå och traskar omkring i ömsom tunga vinterskor som vi svettas i, ömsom nättare kängor som vips får oss att drutta på ändan när det fryser till igen.

SMHI hävdar att det är minst en månad kvar till vår och som tur är har vi en del vinterskor i lager fortfarande. Missa inte till exempel våra fina kängor och stövlar från Neuaura. De kommer inte tillbaka nästa år! På Hökens gata har vi några finingar från Vegetarian Shoes som du måste spana in. 
Snowdon! Finns på Hökens gata 7 i storlek 42 och 44.

Ice Patrol! Endast storlek 45 kvar!

Trail MK2! Finns i storlek 41-43+45 kvar!

Ett exklusivt par ökenkängor i finaste konstskinn. Är du den lyckliga med storlek 42?

För dig som är intresserad av miljöfrågor och hållbar utveckling får inte missa nästa helgs unika Vegoforum på ABF-huset i Stockholm. Flera av Sveriges mest kunniga och intressanta föreläsare och forskare samlas för att prata om animalieindustrins påverkan på planeten, hur du med små medel kan ändra din vardag till att bli mer klimatsmart samt höra spännande paneldebatter. Vi kommer givetvis att vara där och lyssna på era tankar, visa våra skor och berätta om alla fördelar för planeten som veganskor för med sig. Under hela dagen kommer restaurangen servera klimatsmart mat och personligen ser jag otroligt mycket fram emot vegansemlorna bakade av Karolina Tegelaar – supertjejen bakom kakboksserien Bakverk utan ägg och mjölk.

På tal om kakböckerna så är det med stor glädje vi kan berätta att vi börjat erbjuda dessa såväl i e-butiken som i showroom hos Poplin. Kakböckerna utan ägg och mjölk har blivit otroligt populära och vi vill vara med och sprida detta otroligt ambitiösa projekt som vi långt ifrån sett slutet av. I dagsläget finns fyra böcker: Mjuka kakor, Kakor & cookies, Tårtor & cheesecakes samt Julbakverk. Du kan beställa dem var och en för sig eller alla fyra i ett förmånligt paket.

Jag hoppas du får en fin fortsatt vecka och att vi ses på Vegoforum på lördag den 25 februari. Kontakta oss gärna om du vill att vi tar med oss någon särskild skomodell och storlek. Senast fredag, 24 februari, kl. 12 behöver vi besked för att säkert få med det du önskar.

/Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar