torsdag 23 februari 2012

Alla hjärtans dag varje dag


Vissa dagar går man in i folk och blir liksom knockade av deras engagemang. Du sugs in i deras fält och studsar ut märkbart påverkad. Upprymd och smittad. Dina steg blir studsigar, ditt leende och din beslutsamhet större.

Mötet med Liz, ägaren till Trädgårdscaféet i Borlänge var precis så. Mjuka, omtänksamma Liz driver ett fantastiskt vegocafé i en bruksort där den animaliebaserad husMANskosten varit det folk efterfrågat mest. Men Liz ville "göra något för djuren" och skapade något som närmast kan liknas vid folkbildning. Hon presenterar ett fantastiskt utbud och har stenkoll på vad som är nytt och hett i vegosammanhang.

Efter en överstressig morgon med sjuka barn, surmulna barn och en överfull tunnelbana kommer jag till butiken där jag träffar Tanja. Hej och hå, vilken fart! Tanja brinner för att hitta de bästa, mest ekologiskt hållbara vägarna till ett vackert liv kantat av guld. Läs hennes blogg och ta ett steg mot en miljövänligare vardag du med.

Ibland kan faktiskt ett par skor, eller två, eller tre också göra tricket och få dig att gå upp i brygga av pepp. Ska vi smygtitta på några av de raringar som kommer från Cri de Coeur i nästa vecka?

Native, 1 099 kr

Slim, 875  kr

Warrior, 875 kr
Ha en fin dag och glöm inte Vegoforum på lördag!
/Nina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar