måndag 17 oktober 2011

Fairtrade mania på onsdag!

Vi tycker det är viktigt att det vi handlar har framställts med omtanke om andra varelser och om planeten i stort. Det gäller de kläder vi har på oss såväl som det vi stoppar i munnen. Vi tycker det är viktigt att handla ansvarsfullt och vi tror också att vi alla blir gladare och nöjdare med livet på det sättet. Det är drivkraften bakom Green Laces och det är därför vårt utbud ser ut som det gör. Vi tror att veganska produkter med en hög miljö- och rättviseprofil är nyckeln till framgång.

Så det tog inte många sekunder för oss att anta utmaningen från Fairtrade Sverige och hoppa på deras kampanj Fairtrade Challenge. Vi bidrar med att bjuda in er alla och era vänner på fika onsdagen den 19 oktober kl. 10-11. Platsen är förstås Green Laces showroom på Bondegatan 16 i Stockholm. Dagen till ära presenterar vi en ny vän i skohyllorna. Genomschysta Ethletic finns nu representerade i sortimentet och först ut är fyra finfina hi cuts.
Svart/svart, 599 kr

Svart/vit, 599 kr

Röd/vit, 599 kr

Vit/vit, 599 kr
De rättvisemärkta skorna är tillverkade i ekologisk bomull och sulorna är i 100 % naturligt gummi.

Gör som flera av våra vänner och anta rättviseutmaningen du med. Översättningsbyrån Translator Scandinavia bjuder på eftermiddagsfika i sina lokaler på Södermalm i Stockholm mellan kl. 14 och 15, så ta en sväng förbi där också, vetja. Även Prorespektera i city fikar rättvisemärkt dagen till ära. Känner du till fler?

/Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar