torsdag 1 september 2011

Tillsammans är vi vackrast


Nyss träffade jag en lätt uppgiven kund som just varit utanför japanska ambassaden och demonstrerat mot delfinjakten. 200 personer hade på förhand sagt att de skulle komma, 20 personer dök upp. Deppigt. Visst gör 20 personer skillnad – och all heder åt de tappra personer som dök upp – men tänk vilken power det hade blivit om 200 dykt upp!

Att göra saker tillsammans betyder så mycket mer än bara ett par extra händer på jobbet eller lite sällskap på busshållplatsen. När vi interagerar med nya människor händer det grejer. Det kan innebära att ett tusenårigt problem finner sin lösning, att vi väljer nya matvanor eller att vi vågar erkänna för oss själva att vi egentligen har en helt annan sexuell läggning.

Du har väl inte missat att vi erbjuder hemförsäljning? Det är perfekt för dig som känner att du inte hinner springa i affärer. Vi kommer hem till dig och dina vänner och så ser vi till att ni får de skor ni behöver.

En manifestation i hur vackert det kan bli när vi kopplar ihop oss ser du i det här fina klippet med Eric Whitacre. Oooooh-la-la – alla kan sjunga!

/NinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar