onsdag 25 maj 2011

Meningen med livet? 42 förstås!

Vad är egentligen meningen med livet? Den som har mest prylar när hon dör vinner? Bör vi alla sträva efter att vinna Nobelpriset i kemi? Är meningen med livet att fylla sin almanacka till bredden för att kunna berätta för alla polarna hur busy man är? Personligen har jag den inställningen att om jag nu haft turen att födas in i ett rikt samhälle där jag och min familj ges stora möjligheter att påverka samhället och planeten, så tycker jag att det är vår förbenade plikt att göra så mycket gott vi kan. Och det är också vår förbenade plikt att njuta av det. För oss är det därför en självklarhet att äta veganmat och konsumera medvetet, hushålla med resurserna och samtidigt hjälpa andra att göra gott. Att ha kul och njuta av livet innebär för oss bland annat att vi äter ljuvligt god tofuglass och att vi sätter på oss själva samt erbjuder Sveriges skobärare riktigt snygga skor med hög miljöprofil.

Men det är klart. Det kan ju faktiskt vara så att svaret på den yttersta frågan om livet är 42. Ska vi kanske enas om det idag?

Okej, då kan jag berätta lite om vad jag gillar med siffran 42.

  •  En av Sveriges starkast lysande roller derbyprofiler, Sleaze Machine, har nummer 42.
  •  Det är 42 dagar kvar tills vi är i New York och tittar på höstkollektionerna från Novacas och Cri de Coeur.
  • Under SOFO night den 26 maj har vi monsterrea i showroom på storlek 42. Vad sägs till exempel om ett par Westminster för 999 kr (igår 1 199 kr)? Eller kanske ett par underbara designsandaler för 765 kr (igår 865 kr)? Erbjudandet gäller förstås alla modeller i storlek 42 och endast i showroom 26 maj. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Är du en lycklig ägare till ett par fötter i storlek 42, eller känner du kanske någon annan som är det? Eller handlar du, hen, hon eller han kanske vanligtvis storlek 41 eller 43 men vet att ibland passar 42? Då bara måste ni göra utrymme i kalendern och titta förbi. Tipsa gärna de du känner om denna möjligheternas dag hos oss på Bondegatan 16. Vi ses imorgon!
/Nina

2 kommentarer:

  1. Du får inte missa 42nd Street, när du besöker New York. Där finns det mesta: både gamla klassiker som Grand Central Station och Chrysler Building och nya fräscha byggnader kring Times Square. Där hittar du också Port Authority, om du skulle behöva ta bussen till Reading. Längst ute mot East River avslutas 42:a gatan med Dag Hammarsköld-biblioteket och UN-byggnaden. Allt du behöver är bra skor.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipsen! Bussen till Reading blir det säkert som gatan.

    SvaraRadera