fredag 10 december 2010

Ulliga vinterstövlar och lindade slanor

Det kokar av kreativitet hos flera av våra amerikanska vänner. Fler och fler satsar på att ha åtminstone en så kallad "cruelty-free line”, det vi på Green Laces kort och gott kallar en schyst kollektion. Vi läser med glupande hunger om alla nya produkter som kommer ut och försöker ta hem ett så brett utbud som möjligt. Just idag tittar vi lite extra på de ulliga vinterstövlar som Neuaura har tagit fram. De kommer att finnas i varma jordfärger som tegelröd, mullvadsgrå, ljusbrun och svart.
Vegan winter boots
Ett par andra skor som vi bara älskar är Toms Vegan Wrap Boot. Linda dem kring vaderna, linda ner dem runt vristen och trava ut i världen med unika spriror. Mjuk, formbar sula och hela skon är tillverkad i återvunnet material. Finns i sju färger.
Toms Wrap Boot, olivgrönt
Är det här skor du vill se i Sverige? Skriv en rad och tyck till, vetja. Dialogist, javisst!

9 kommentarer:

 1. Stövlarna som ser ut som ugg´s verkar jätte fina, bra sula verkar det vara också. Kommer ni ha dem i butiken? och vad kommer de kosta. jag är riktigt intresserad av dem:D

  mvh Cathrine

  SvaraRadera
 2. Tack Cathrine! Vad kul att du gillar dem. De ska vara klara att skickas till oss i mitten av januari. Vi återkommer med mer info om priser och fler bilder./Nina

  SvaraRadera
 3. JA! Tom´s-stövlarna där har jag velat ha väldigt länge.

  SvaraRadera
 4. Tack, Linnéa! Vi återkommer med mer info om priser och leveranstider. /Nina

  SvaraRadera
 5. Ja och ja!
  Båda stövlarna ser jättefina ut och jag är intresserad!!

  SvaraRadera
 6. JA JA JA JAAAA!
  Jag fullkomligt älskar Toms Vegan Wrap Boot!

  Röda! Eller Grå! .... eller svarta!

  SvaraRadera
 7. Åh, vad roligt att ni gillar dem. Neuauras vinterstövlar kommer från fabrik under andra halvan av januari. Prislappen kommer att hamna kring 1600 kronor. Toms wrap boot väntar vi fortfarande besked om vilka färger de kan leverera och när, men priset kommer att hamna kring 900 kronor om inte valutakursen gör en vansinnesvolt.

  SvaraRadera
 8. Jajaja för den olivgröna varianten av Toms!

  SvaraRadera
 9. Fy, va fina Toms wrap bootsen var!

  SvaraRadera