torsdag 16 december 2010

Green Laces är ute och rör på sig

Vi är mycket glada och stolta över det nyetablerade samarbetet med Swahili Bob’s på Bondegatan 16 i Stockholm. Swahili Bob’s är en fräsch, rymlig och jättetrivsam tatuerings- och piercingstudio mitt i det pulserande och trendiga SoFo. Här kommer vi nu i första läget att finnas fredagen den 17 december mellan kl 13 och 18. Vi har med oss skor från Vegetarian Shoes och Neuaura, så kom gärna förbi och kläm, känn och prova. Om vi inte har precis det du vill ha just nu, så finns det fina presentkort till försäljning.


Har du inte vägarna förbi Södermalm i Stockholm på fredag, så kanske på söndag? Då finns vi på säsongsfinalen av Basar Under i Skrapan. Där kommer det som vanligt att krylla av kreativa utställare och gott fika i en skön atmosfär och den här gången bidrar alltså Green Laces för första gången med våra schysta pjuck. Mer information om Basar Under hittar du här: http://basarunder.wordpress.com/for-besokare/ Vi finns där mellan kl 11 och 18.

Mest av allt vill vi förstås lära känna dig och kanske höra vad du är sugen på att köpa framöver. Vid båda tillfällena har med oss bilder på vår- och sommarkollektionerna från Olsen Haus, Neuaura, Cri de Coeur och Beyond Skin.

Kontakta oss gärna om du har särskilda frågor eller önskemål.

Varmt välkomna!5 kommentarer:

 1. Mycket tjejgreker på märkena ni listar ovan...
  Killgrejer då?

  SvaraRadera
 2. Tjejgrejer menar jag...

  SvaraRadera
 3. Fredrik Winberg16 december 2010 18:25

  Toppen, jag kommer förbi efter jobbet :)

  SvaraRadera
 4. har ni dessa: http://www.mooshoes.com/prodimages/alt_images/westminster1.jpg från vegetarian shoes?

  SvaraRadera
 5. @Tomas: Vi har flera herrmodeller från både Novacas och Vegetarian shoes har flera unisexmodeller. Vi letar med ljus och lykta efter fler snygga herrmodeller. Under tiden tycker jag du ska kolla in Leo och Milo från Novacas. Lågskor kommer till våren.
  @Kalle: Den där modellen har vi inte inne för tillfället. Är det något du vill att vi tar in? Under våren kommer vi som sagt att ta in fler lågskor och vi vill gärna höra vilka behov ni har.

  Tack för att ni kommunicerar! Det gör vårt arbete så mycket roligare!

  SvaraRadera