söndag 13 november 2016

Snötider och leveransförseningar

Nu kom snön! Hipp hipp hurra ropar vissa, ånej vad jobbigt ropar andra. Jag gillar snön, jag gillar tystnaden och ljuset snön för med sig och eftersom jag ännu inte har något funktionshinder att tala om, gillar jag långsamheten i de krångliga trottoarerna.

Det jag däremot inte gillar är de leveransproblem som vi har råkat ut för. I oktober och början på november har Green Laces fullkomligt sprutat ur sig skor. Ni har visat oss ett enormt förtroende och uppskattning för oss och våra varor och det är förstås fantastiskt glädjande. Du som mötte oss på Vegovision fick höra lite om våra framtida kollektioner och också om hur det kommer sig att vi i perioder har så lågt lager av våra storsäljare. Nu har vi alltså fått en lucka i leveransschemat och flera modeller är helt slutsålda. (Om du är nyfiken och orkar läsa en massa företagsprat så: Vi samarbetar med små företag som producerar varor i mindre volymer, vilket innebär att det är svårt att möta en snabbt ökande efterfrågan. När massor med människor plötsligt blir sugna på det vi tycker är det bästa, så kan det alltså bli så att det tar slut och då står vi där och försöker göra allt för att du som kundändå ska få det du vill ha. När det inte går på sekunden, så hoppas vi att ni är några stycken som kan vänta en extra vecka eller två på köpet.)

Under veckan har vi blivit lovade leverans av följande modeller.
Boulder boot street sole
Para boot
Chelsea
Ice Patrol

För övrigt så har vi ju på senaste blivit smärtsamt påminda om att det blåser isvindar över världen i form av en intolerans, en trångsynthet och en egoism som många av oss endast läst om i historieböckerna. Det är ett måste att vi som vill ha ett samhälle kantat av tolerans, öppenhet och kärlek står upp för det nu och inte nöjer oss med att sitta hemma och sucka tungt. Green Laces vill med vår blotta existens utgöra en motvikt mot de korta, futtiga tankar som kännetecknar de intolerantas sida och vi hoppas att du vill vara med i vårt lag och tänka långa tankar och agera efter bästa förmåga. Stay fierce!
Värme,
Nina

1 kommentar:

  1. Väldigt nöjd med mina Chelsea boots och väldigt väldigt nöjd med hjälp och kommunikation från Green Laces!

    SvaraRadera