måndag 17 oktober 2016

Återkallande av vara: Veja Arcade Silver

Det har skett ett stort misstag hos en av våra leverantörer. På grund av en kommunikationsmiss på deras huvudlager så har Veja råkat leverera en modell till oss med en liten detalj i animaliskt skinn, trots att vi alltid varit väldigt tydliga med att vi enbart handlar med veganska produkter.  Modellen heter Arcade Silver och är sedan idag borttagen ur vårt sortiment. Händelsen är fruktansvärt för oss, då hela Green Laces verksamhet bygger på ditt förtroende för oss som återförsäljare av veganska produkter. Vi har handlat i god tro och Veja tar fullt ansvar för det inträffade. 

Green Laces inköpsrutiner bygger på nära samtal med leverantörer där vi går igenom företagets produktionsrutiner, csr-dokumentation och där vi tar reda på företagets utvecklingsplaner. De flesta som vi samarbetat med till dags dato har delat vår etiska grund och tillverkat uteslutande veganska produkter. På senare tid har vi med glädje sett fler och fler andra företag som börjar växla om till ett veganskt sortiment, företag som ännu inte riktigt är där till hundra procent. Ett sådant företag är Veja och vi vill förstås uppmuntra dem i deras strävan att ställa om till en helt vegansk produktion, vilket de enligt utsago kommer att försöka uppnå redan 2017.

Om du har köpt modellen Arcade Silver (detta gäller alltså endast denna modell och inte Arcade Blush, Arcade Nautico och Arcade Flannel som garanterat är hundra procent veganska) och vill lämna tillbaka varan ska du naturligtvis göra det och få full ersättning. Kontakta oss på info(snabel-a)greenlaces.se eller 08-641 11 14.

Hälsningar
Nina Färdig och Team Green Laces

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar