tisdag 17 maj 2016

Södermalm Eco Fair & Design Market

Den 21 maj anordnas en inspirationsdag i hållbarhetens tecken med några av Stockholms mest intressanta ekoaktörer. Green Laces är självklart med!

Bakom Eco Fair & Design Market står entreprenören Therese Blomqvist som till vardags driver den populära barnbutiken EcoSTHLM

- Jag vill inspirera människor till ett färggladare liv där ekologi och fairtrade är honnörsord. I Stockholm dyker det upp fler och fler spännande hållbara företag och jag ville samla så många som möjligt till en dag tillsammans i våra fina lokaler. Under dagen kommer Skrapans besökare att bland annat få träffa företag som säljer ekovänliga strumpbyxor, veganska skor, rawfood och giftfri hudvård. 

Eventet håller till på övre plan och startar när Skrapan öppnar kl 10 för att avslutas vid stängning kl 18. Klockan 14 pratar författaren Katarina Johansson som bland annat skrivit boken "Den onda badankan” om gifter i vardagen och hela dagen finns en DJ på plats som spelar skön musik. Kl 15.30 kan man lyssna till Johanna Carlsson Nytomt från resebyrån Influence Tours utanför Akademibokhandeln. Hon kommer dela sig av insikterna kring deras unika välgörenhetsarbete tillsammans med organisationen Township Roots som brinner för att förändra livet för barnen som bor i de sydafrikanska kåkstäderna. Det kommer att finnas ansiktsmålning för barnen (giftfri förstås!) och givetvis en massa fina erbjudanden från alla utställarna.

Fullständig utställarinformation hittar du här.

Vill du skriva mer om eventet? Kontakta gärna Therese Blomqvist
E-post: hej@ecosthlm.se
Tfn: 0762148014 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar