torsdag 23 juli 2015

Förbeställ Cammina Leggero - 10 % rabatt med kod

Vi är överväldigade över hur stor efterfrågan det är på våra fina sneakers och ökenkängor från Cammina Leggero. Under våren har vi sålt massor och har inte kunnat få in nya skor i den takt ni önskat.

För detta säger vi tack, hurra och förlåt i ett och samma andetag. Vi är så glada över att fler och fler vill köpa våra ekologiska, rättvist tillverkade produkter och det ger oss kraft och energi att jobba vidare och bli bättre.

För att du inte ska missa något i höst, och för att vi ska kunna tillhandahålla ett lager som ger alla våra kunder det ni vill ha, erbjuder vi nu dig att förhandsbeställa dina skor från Cammina Leggero. Kanske vill du ha ett par svarta ökenkängor? Eller varför inte ett par röda sneakers?

Eller gula ökenkängor?

Om du lägger din beställning före 15 augusti är du garanterad ett par när vi får dem i lager i september. Förhoppningsvis kan du klara dig med dina fina sommarskor till dess? Om du behöver fler, så har vi många fantastiska modeller den här säsongen. 

Oj, jag höll på att glömma! Med koden CLFW15 får du och dina vänner 10 % på hela Cammina Leggeros sortiment i e-butiken. Klicka på och sprid ordet.

Värme,
Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar