fredag 8 november 2013

Pappadagen i antågande - nyhetsbrev 7/13


Känner du någon pappa? Eller kanske bara någon snygging som vill glida runt i ett par lågskor? Vi är sedan tre år tillbaka stolta återförsäljare av Novacas och från och med november 2013 har vi även fått förtroendet att som första svenska företag vara ambassadörer för Brave Gentleman. Såväl Novacas som Brave Gentleman tillverkar sina skor i Portugal och de gör det helt pvc-fritt. Företagen strävar också efter att deras skor ska vara biologiskt nedbrytbara. De flesta av deras produkter är det till 80 % i dagsläget och vi applåderar dem på deras resa mot att bli 100 % biologiskt nedbrytbara. Det innebär att alla Novacas och Brave Gentlemans skor till största delen tas om hand av naturen inom 25 år. Och ja, du kan glömma dem ute i trädgården ett par nätter utan att de förenas med humuslagret vid din uteplats.

Den här skon kommer snart till oss. Hurra!

Vi är inte ett företag som försöker styra dig till att välja könsstereotypt och därför klassificerar vi inte våra varor enligt de traditionella dam- och herrsegmenten. Så var den du vill vara och handla det du tycker får dig att må bra. Notera dock att inte alla företag resonerar så ännu och därför finns inte alla modeller i alla storlekar. Inför Fars dag på söndag erbjuder vi 20 % rabatt på våra lågskor OwenTom och Dennis (svart och brun) och likaså på våra snyggpumps Lelia. Erbjudandet gäller till och med 10 november och så långt lagret räcker.

Du som har varit i vår fina butik som vi delar med flera andra gudabenådat begåvade kreatörer har säkert sett de snygga skjortorna från Orkan Lia och flugorna från Märtans Design. Även dessa kan du handla till 20 % rabatt till och med 10 november.

Hoppas att du fått en fin start på november och att vi ses IRL eller på webben snart.

Värme,

Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar