fredag 11 oktober 2013

Vinn fribiljetter till Eco Now 2013

Nu på lördag, 12 oktober, hittar du oss på Eco Now i Stockholm. Vi ställer ut tillsammans med en mängd andra ekoaktörer – cykeltillverkare, hudterapeuter, tryckerier – alla deltar vi för att få fler att hitta ekotänket i vardagen.

Vi tar med oss flera sko- och väskmodeller och en hel del accessoarer från våra samarbetspartner i butik Poplin. Priserna på våra mässvaror kommer förstås att få dig att gå i spinn, så se till att ta dig till mässan och handla på dig det du spanat in tidigare. I vår monter kommer du också kunna prova och köpa vårt ekologiska smink från ECO Minerals. De 20 första besökarna i vår monter bjuder vi på en exklusiv goodiebag.
Men va? Har du ingen biljett? Lugn, bara lugn. Vi lottar ut 3 fribiljetter. Allt du behöver göra är att dela med dig av ditt bästa och enklaste tips för en miljövänligare vardag i en kommentar här nedan. Se till att du gör det före kl 18, den 11 oktober. Vi tillkännager vinnarna här kl 19 i afton och de lyckliga får sin biljett via e-post.

Hurra, nu är det fredag! Ses imorgon!
Värme,
Nina

4 kommentarer:

 1. Dra ner på - eller helst sluta helt - att äta animaliska produkter. Det innebär stort lidande för djuren och är en av de främsta bovarna till negativ miljöpåverkan.
  Ett mycket enkelt sätt att göra vardagen miljövänligare är alltså att äta vegetariskt!

  SvaraRadera
 2. Mitt bidrag: Sluta använd bilen. Många åker bil till närbutiken ( HUR tänker man då. Särskilt vi som har 100meter till affären!) eller byt bilen mot bussen iallafall varannan dag. Trot eller ej men du kan FAKTISKT bli friskare av det. För att inte tala om hur vår miljö mår!
  elisabethsdotter@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Delar med dig av dina äpplen som du inte kan använda själv till andra. Grannar o kollegor blir glada och det känns bra att ta till vara på naturen. Har du inga egna äppelträd kolla runt i parker etc, det finns många träd på allmän mark där ingen plockar. Frukt garanterad utan kemisk besprutning.
  bweb12@gmx.de

  SvaraRadera
 4. Grattis Alex, Anna och Anna! Vi mejlar er fribiljetter nu.

  SvaraRadera