fredag 24 maj 2013

Vegoforum och vinstläge för alla

Försommaren, denna underbara, galna tid med ett sammelsurium av händelser. Allt slår ut och det är aktivitet er på alla håll - skola, förskola, arbetsplatser. Alldeles, alldeles underbart och totalt utmattande.

Så, min vän. Ta hand om dig och fokusera på de aktiviteter du verkligen gillar. Om jag hade kunnat dela mig i tu utan att det gjort ont hade jag tillbringat kommande helg i Berlin och i Stockholm. Nu kan jag inte det och därför får livslång vänskap och kärlek ligga till grund för mitt beslut. Det blir Berlin.

Du som är i Stockholm måste (jo, det är sant) ta dig till ABF-huset och Vegoforum på lördag, 25 maj. Där samlas under dagen många otroligt pålästa och entusiastiska föreläsare och entreprenörer kring temat Kunskap är ma(k)t. Lär dig om grön barnmat, vegansk mat och dess påverkan på din kropp och lär känna fantastiska cateringföretaget Hilarius Larssons Delikatessmanufaktur och supertrevliga Gröna Kassen. Eftersom jag inte kan vara på plats, skickar jag dit mina skor som får berätta om sig själva. Du som kommer dit och träffar mina skor har chansen att vinna 500 kr att shoppa för hos oss. Asså, kan du bara låta bli att missa det här? Överens?

Eftersom vi är så våryra och kärleken bubblar i våra kroppar, så vill vi ge dig något särskilt i helgen. Ta chansen att hämta hem ett par Suki 20 % billigare än vanligt. Erbjudandet gäller till och med söndag.

Finfina Suki är ombloggade av bland annat Larsens Liv.

Värme,
Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar