torsdag 20 september 2012

Höstnytt - nyhetsbrev #6 2012


Nu är hösten här på riktigt och utbudet i vår butik på Hökens gata uppdateras dagligen. Du hittar nu lite dovare färger och rejälare material i såväl klänningar, skor som accessoarer och smycken. Höst- och vinterskorna börja komma in från våra leverantörer och först ut i år är Novacas som hittills imponerat på oss med Sylvia och Tom. Riktigt fina lågskor med många användningsområden. Neuaura är dessvärre sena med leveransen i höst, men lovar att vi ska ha skor i början av oktober. Från dem får vi suveräna stövlar i lite lägre, rockigare varianter och också klassiska höga stövlar i brunt och svart.Det absolut tråkigaste hittills i höst är att Olsen Haus meddelar att vi inte får något ur deras höstkollektion i år. De har haft fabrikshaverier och endast delar av deras skor har blivit producerade. Däremot lovar de att lansera nya modeller under året och vi följer givetvis den utvecklingen med spänning. Du som suktat efter deras leopardfärgade jodhpurs och fodrade gummistövlar i kulörta färger får alltså, precis som vi, ge dig till tåls och hoppas på en nylansering nästa år.

Vi har som vanligt öppet på webben och i vårt showroom alla dagar i veckan och för att vara helt säker på att få träffa dig kompletterar vi också med att ha kvällsöppet en gång i månaden. Nästa gång vi har kvällsöppet är torsdagen den 27 september klockan 18-21. Temat för kvällen är huvudbonader och vår modist Hanna Hernegran  kommer att berätta om sitt hantverk och ge dig tips om hur du på bästa sätt pryder ditt huvud i höst. Barnkläderna från Thérèse Svenérs Mandalou Design är som ett fantastiskt fyrverkeri i butiken och även hon har en uppsjö av mössor och matchande vantar till dina barn i åldern 0-7 år.

Självklart bjuder vi på uppfriskande dryck, förföriska tilltugg och makalöst bra erbjudanden på samtliga varor i butiken. Missa inte alltså!

Värme,
Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar