onsdag 7 mars 2012

8 mars och tävling!


Många tycker fortfarande att det är märkligt att lyfta fram 8 mars som kvinnodagen. ”Bah, som om kvinnor inte räknades de andra dagarna!” ”Men männen då, varför har inte de en dag?” Harkel host, säger jag då och fluktar runt i närområdet. Där ser jag kvinnor som tjänar 10 % mindre än sina killkompisar med jämförbara arbetsuppgifter. Seriöst. Varför? Känner du att du fortfarande behöver bli övertygad om att det är viktigt att även fortsättningsvis åtminstone en dag om året lyfta upp kvinnors ställning i världen, så rekommenderar jag dig att läsa mer här och här.

På flera ställen i Sverige kommer kvinnodagen att uppmärksammas med seminarier, debatter och fester. Green Laces står för något ganska ytligt – shopping, om än omtänksam sådan – och vi tänker att vi gärna vill ge dig, något extra just denna dag. Det är dags för en tävling i samarbete med Poplin! Den 8 mars har du och alla dina vänner möjligheten att vinna ett par Ethletic (värde 599 kr) från Green Laces och det gör ni enkelt genom att:

Gilla Poplins sida på Facebook och dela därifrån meddelandet om tävlingen på din Facebook-sida, skriv om den i din blogg eller på Twitter.

Sprättlätt, eller hur? Tävlingen pågår fram till kl. 23.59 den 8 mars och vinnaren meddelas via Facebook. Missa inte chansen att vinna ett par rättvisemärkta, ekologiska snyggskor.

Förutom färgerna som syns på vår webbplats finns skorna i trendig petrolfärg...

...eller lättmatchad olivgrön.


Med värme
Nina


5 kommentarer:

 1. Sådärja! Gillat (gjorde redan ;)), delat och twittrat. Nu håller jag tummarna! :)

  SvaraRadera
 2. Tack, snälla. Håller tummarna!

  SvaraRadera
 3. Jag har också twittrat!

  SvaraRadera
 4. jag har också twttrat! fingers crossed :)

  SvaraRadera