måndag 9 januari 2012

Kvällsöppet 11 januari


Nyhetsbrev 1, 2012

Nytt år! Nya förhoppningar! Jag hoppas att du haft det skön och njutit av livet. Vi har laddat batterierna i norrländsk snö, fyllt på med vegansk pepparkakstryffel och beställt skor så det sjunger om det. Vårsäsongen kommer innan vi hunnit ledsna på semlorna och Green Laces kommer att bjuda på större utbud än Sverige någonsin tidigare upplevt.

Men vi vill förstås ge dig möjligheten att tycka till. Onsdagen den 11 januari ges du en unik möjlighet att önska skor från Novacas vårkollektion då vi har VIP-kväll för våra trognaste fans. Självklart kan du också förbeställa skor så att du säkert får det par du vill ha i vår och riskerar ingen slutförsäljning.

I butiken kommer vi även ha visningsexemplar av ett nytt, spännande, ekologiskt skomärke från Kanada. Underbara Colourful Grass har många fans världen över och hoppas nu på att vinna våra hjärtan. Som vanligt är det du som bestämmer – utan dig, inget Green Laces. På onsdag kan du klämma och känna på tio av deras modeller och vi är ivriga att höra din åsikt.

Om veckan kanske börjar lite trögt, så tänk hur lite tid det är kvar till onsdag! Då ses du och jag och alla vänner vi vill väl hos oss på Poplin, Hökens gata 7. Vi börjar VIP-kvällen klockan 17 och har öppet till klockan 20. Passa också på att köpa dig ett par stilsäkra Edwards från Novacas som vi kvällen till ära säljer med 20 % rabatt! Självklart kan du också shoppa loss bland alla övriga fantastiskheter som ryms under Poplins tak. Onsdag är denna veckas lysande stjärna.
/Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar