torsdag 15 december 2011

Fraktfritt i e-butiken: Nyhetsbrev 13/2011

De första två veckorna i vår nya bostad har varit över förväntan. Trots att vintern ännu inte kickat igång ordentligt, går de rejälare skona i vårt sortiment åt fortare än vi kunnat ana. Flera av våra storsäljare, såsom Ice Patrol och Snug boot, är nu slut hos leverantör och levereras till oss först i januari. Ni som förbeställt skor får era leveranser i början av nästa vecka och vi kontaktar er så snart vi har skorna hos oss.

För att du säkert ska få dina skor före jul måste du lägga din beställning senast kl. 23.59 den 16 december och för att du inte ska glömma det så bjuder vi på frakten den här veckan. Du har världens chans att fynda helgernas finaste inneskor – Ash och Cedar - och nyinkomna hikingkängan Trail MK2 till fyndpriser. Du har väl inte missat att vi fått nypåfyllning av våra omåttligt populära Do-Ni ballerinor? De finns även i små söta 35:or och säg den 10-åring som skulle nobba ett par silverfärgade drömskapelser.

På lördag den 17 december har vi extra jultrivsel på Hökens gata och den som är intresserad av klimatsmarta skor och godsaker ska hålla ett extra öga på adventskalendern i butiken just den här lördagen. Passa samtidigt på att köpa de sista julklapparna från vårt dignande julklappsbord.

Du ser väl till att baka ordentligt i jul? Vi säljer självfallet boken på Hökens gata 7. Foto: Karolina Tegelaar.


Allt mitt varma
Nina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar