lördag 1 oktober 2011

Vegetariska världsdagen

Det är någon som bestämt att den 1 oktober är vegetariska världsdagen. En dag då organisationer och samhällsinstitutioner kan passa på att prata lite extra om en vegetarisk livsstil och vad det innebär att leva med inställningen att djur inte är handelsvaror. Och kanske framför allt - anledningen till varför man tycker det är ett klokt beslut.

Några som tycker att en vegetarisk livsstil skulle lindra vår planets astmaattacker och förbättra dess tarmflora är eminenta och hårt arbetande Svensk mat- och miljöinformation. Nej, räds icke namnet. Det här är en superseriös och samtidigt supersvängig förening som fler skulle ha glädje av att engagera sig i. Och hallå, medlemsskapet kostar mindre än en sojalatte.

I showroom idag är det förstås lite extra piffigt. Vi bjuder på extrafina kakor från Kakbokens  egna sortiment och det kan hända att dina smaklökar kommer att lura hjärnan att det är jul.

Green Laces har också glädjen att presentera ett nytt samarbete med undersköna, underbara Basar Under. Ett litet urval skor kommer att finnas där för försäljning varje lördag kl. 11-18. Titta förbi där före eller efter ditt besök hos oss på Bondegatan 16. Våra öppettider är som vanligt kl. 12-16.

Slutligen måste jag väl erkänna för er som hänger med. Skorna från Novacas sitter fast i Länna utanför Stockholm sedan igår kväll trots språngmarscher, hundra telefonsamtal och arga lappar. Jag fick inte tag i dem! Men på måndag, då ni!
/NinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar