torsdag 13 oktober 2011

Nyhetsbrev 10/2011


Vilken höst! Ni har verkligen gjort ett kanonjobb med att sprida ordet och det strömmar kunder till Green Laces. Vetgiriga, petiga och alldeles, alldeles underbara kunder. Ni bryr er om vad ni har på er, ni bryr er om hur de som gjort era kläder har det och ni bryr er om hur våra barnbarn kommer att ha det. Omtanken är den vackraste tanken.

Hållbart & Njutbart är ett café i Årsta i Stockholm som har omtanke som ledord. De är jättebrydda om miljö, hälsa och en hållbar livsstil. Och så är de måna om att vi ska ha kul också! Vi tvekade inte en sekund när vi blev bjudna att medverka på deras event nu på lördag, 15 oktober. Då bjuds det på lajvmusik, grillning och trivsel ända till kl. 18. Caféet utlovar som vanligt ett rikt vegetariskt utbud. Green Laces finns på plats med delar av vårt sortiment kl. 14–17. Som vanligt är det bäst att du hör av dig innan om du vill att vi tar med oss någon särskild modell och storlek.

Du har väl inte missat att vi fått in vinterskor? Fjolårets megasuccé Ice Patrol tipsas bli en storsäljare även i år. Se till att du beställer ditt par redan idag, så att du säkert inte blir utan. Ni som läst om den hemska tillverkningen av Uggs ska dock inte tro att ni behöver kompromissa med er önskan om att vara snygg och varm om tassarna. Green Laces har schysta varianter både i naturfärgatbrunt och svart.

Ingen har väl missat att vi nu finns representerade på ett ställe till i Stockholm? Lördagar finns delar av vårt sortiment också på ultramysiga Basar Under i Skrapan. Missa inte Stockholms mest intressantaste atmosfär och träffa fantastiska kreatörer varje lördag kl. 12–18.
/Nina

PS. I nästa vecka ses vi redan på onsdag. Stay tuned for more news shortly.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar