fredag 7 oktober 2011

Is och öken


Många var vi som förra säsongen jagade überpraktiska Ice-Patrol från Vegetarian Shoes. Ett par rejäla kängor som står pall vinterns vedermödor, men som samtidigt är nätta i utseendet. Dessutom kan du oavsett väglag vara säker på att slippa halka, då de har fiffigt utfällbara broddar. På måndag får vi in den första leveransen och de kommer att gå åt fortare än vi hinner säga vegansko, så se till att du beställer ditt par idag. Nästa lass kommer sedan inte förrän i början av november.

Milo från Novacas var förra årets komet och eftersom den fortfarande är så älskad, har vi tagit in den igen. Som vanligt så är upplagan begränsad, så jag vill verkligen uppmana dig att hugga ett par snabbt.
Jag gillar inte att favorisera, men om jag måste välja danspartner för ikväll, så blir det utan tvekan Nemo. Han är mjuk och följsam, stiligt uppklädd utifrån och in (spana in det tweedmönstrade innerfodret!) och han är trygg och stabil i sulan. Nemo finns i svart och brunt, i storlekarna 39-45 och än så länge endast i showroom på Bondegatan 16. Inom kort kommer han upp i  e-butiken också, men för tillfället får du hålla tillgodo med de här bilderna.
Nemo brun, 1 650 kr

Nemo svart, 1 650 kr


Du vet väl att Green Laces numera finns representerade på Basar Under i Stockholm också? Där säljer vi imorgon Kristenökenkängorna och Boulder boot. Titta förbi där någon gång mellan kl. 12 och 18 varje lördag ända fram till jul.

Njut nu av helgen och kom och hälsa på imorgon. Ikväll tänker jag njuta av att drömma om att öppna ett veganskt varuhus över en kopp citronte och en (eller två) Bonbarr.

/Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar