onsdag 21 september 2011

Nyhetsbrev


Hösten är här och vi hurrar högt för den. Som första och enda företag i Sverige presenterar vi delar av höst- och vinterkollektionerna från Novacas, Neuaura och Cri de Coeur. Det är på tiden att vi får se högkvalitativt, klimatsmart veganmode på gatorna även i den här delen av världen.

Flera av er har sett och redan köpt urval ur Novacas sortiment. Som alltid så utmärker sig det New Yorkbaserade företaget med trendiga och samtidigt mycket funktionella skor. Vi ser en bekväm, ridstövelinspirerad kreation i Nina, en chic höstpärla i stövletten Kristen och glädjande nog kör man en repris på den ultimata snällstöveln Alta.

Neuaura ar tidigare säsonger stort på höga klackar för en lite glammigare look. Bedövande vackert, men ibland lite svårburet för den promenerande stadsråttan. Man har nu lyssnat till sina kunder och lanserar nu flera modeller med lägre klack och tryckavlastande innersulor. Bedårande Ash är redan en storfavorit och flera små söta Cedar trippar omkring både i södra och norra delarna av Sverige. Fjolårets mysfavorit Robin dyker upp i vår butik även i år.

Andra halvan av Novacas kollektion samt Cri de Coeurs höstraringar är något försenade och väntas komma vecka 39. Medans vi väntar roar vi oss kungligt tillsammans tycker jag. Vad sägs om följande program?

Lördagen den 24 september. Vi gästspelar på urtrevliga och omtänksamma Trädgårdscaféet i Borlänge.  Det här besöket har vi sett fram emot länge och vi hoppas kunna möta önskemålen från cafëets och våra entusiastiska kunder i Dalarna. Förboka gärna skor om du har särskilda önskemål. Vi är på plats så länge caféet har öppet, vilket är kl. 10-15. Missa inte detta unika tillfälle att njuta av förstklassigt vegofika kombinerat med skonörderi på högsta nivå.

Torsdagen den 29 september trivslar vi med SoFo night på Bondegatan 16. Vi upprepar förra månadens succé och vrider upp volymen lite till med en överraskning. Så håll koll på oss på vår webbplats, på Twitter eller Facebook så att du säkert inte missar något. 
Ha en fortsatt vacker vecka och fortsätt göra schysta val.
Varma hälsningar
NinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar