onsdag 18 maj 2011

Nyhetsbrev for the masses

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev? Typ som det här som just gick ut:
***
Växla tänket!
Säkert har du många gånger märkt hur ditt eget humör påverkar andra och hur andras beteende på samma sätt omedelbart påverkar dig. Du kommer till jobbet glad i hågen, möts av sura Benny och helt plötsligt tog dagen en ny vändning. Solsken blev till mulet. Det kan vara oerhört frustrerande, men vi skulle lika gärna kunna vända på det och se det som något otroligt inspirerande. Kanske kan du få sura Benny att dra på smilbanden istället? Kanske kan du påverka honom lika starkt som han påverkade dig?

Mina handlingar reflekteras i andra. Jag kan med mycket enkla medel få andra att tänka i nya banor.

Detta är Green Laces största drivkraft och vi hoppas förstås att du ska bli motiverad att leva lite mer omtänksamt, lite snällare. Kanske blir nästa mjölpåse du köper ekologisk? Nästa måndag köttfri? Eller kanske blir nästa par sneakers ett par pangschysta Panther? Du kan påverka andra med hjälp av din handlingskasse, så visa upp den för andra.

Du har väl inte missat att vi har rea på sneakers i showroom den här veckan? Upp till 15 % rabatt på utvalda modeller till och med fredagen den 20 maj. Välkommen till Bondegatan 16!
Soliga hälsningar
Nina och Green Laces
***
På vår webbplats kan du snabbt och enkelt registrera din e-postadress och därmed försäkra dig om att alltid få ta del av de senaste nyheterna och erbjudandena. Gillar du oss dessutom på Facebook har du både hängslen och livrem. Men bäst är det väl ändå att ses lajv – så ta gärna en sväng förbi showroom nån dag. Varmt välkommen!
Ibland har vi så här vackra besökare på Bondegatan. Mmmm, vilka fina ökenkängor, sa de i kör.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar