onsdag 11 maj 2011

12 maj - skor, accessoarer och roller girls!

Nämen nu är det dags att träffas och trivslas igen! Du som har svårt att komma loss dagtid får nu möjligheten att komma till vårt showroom på kvällstid. Den 12 maj har vi extraöppet kl. 19-21. Förutom att vi har 10 % rabatt på Chelsea och Engineer från Vegetarian shoes samt Leo och Milo från Novacas, så vill vi gärna presentera de samarbeten vi har med tre tokgrymma smyckesdesigners.

Väggarna i vårt showroom har sakta men säkerts fyllts med fina accessoarer. I den innersta montern hittar du örhängen, halsband och de vida berömda börserna från Hannas Sister is a Freak.

Precis som Green Laces älskar Kolera Design att cykla. På samma sätt älskar vi återvinning. Kolera Design har slagit samman dessa passioner och uttrycker detta i sina fantastiska örhängen och armband. Smyckena är upphängda på återanvända juiceförpackningar. Pärla!

Med knivskarp precision leker Sinners & Saviours med kontrasterna mellan gulligt och farligt. Knogjärn samsas med rosetter, fjärilar med döskallar och vi jublar högt vid åsynen av denna tolkning av caméörhängen.


Som flera av er säkert sett så säljer vi även merch från Stockholm Roller Derby. Kan det möjligen ha undgått någon att vi också säljer biljetter till deras matcher? Om du inte köpt din biljett passar det utmärkt att komma hit på torsdag och träffa flera av spelarna som gärna berättar lite mer om denna världens bästa sport.

Så upp i sadeln nu och trava bort till Bondegatan 16 på torsdag! Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar