fredag 7 januari 2011

Nytt år! Schysta tider för vår schysta värld.

Det är något visst med den här första veckan på året. En trötthet och kanske till och med melankoli efter helgfirande blandat med en pirrande känsla av att livet går att förändra. Oavsett var du lägger ambitionsnivån, så gör en förändring skillnad. Liten eller stor beror förstås på omfattningen av den förändring du gör. Vi på Green Laces gillar att göra en förändring i närområdet som skapar ringar på vattnet – ringar som blir till flodvågor över världen.

Vi äter veganskt och ekologiskt för att vi anser att det är det bästa för världshälsan, vi cyklar för vi anser att det är det bästa för världsklimatet och vi säljer skor som tillverkas med största möjliga hänsyn till djur- och människohälsa. Små livsval som omedelbart påverkar vårt liv positivt och som vi tror får positiv återverkan på världen. Ju fler vi är desto snabbare går utvecklingen.

Vi pratar också ofta om glädje och glädjen av att sprida glädje. All den respons vi fått från er kunder under vår första tid är överväldigande. Det förpliktigar, sporrar oss och får oss att känna och därmed sprida glädjen vidare. Ringarna på vattnet sprids.

Nästa vecka händer det massor hos Green Laces! Vi får in nya varor från Vegetarian Shoes, så ni som beställt kan räkna med att få nya skor på fötterna då. Vi filar på det sista i e-butiken och räknar med att lansera den då och i samband med det återkommer vi med en suverän nyhet. Glöm inte att ni kan beställa från oss redan nu (greenlacesfootwear[snabel-a]gmail.com). Se samtliga skor vi har i lager här eller på www.facebook.com/greenlaces

Para boot, svart

Det här är Vegetarian shoes bästsäljare och vi på Green Laces är stolta över att sälja den här skon. Den klassiska tiohålskängan bär dig likt en trofast vän, år efter år. Kraftigt och vattentätt konstläder som ändå låter fötterna andas. Rejäl sula och stålhätta. Finns nu i storlekarna 38-46, pris 1 299 kronor.

Snug boot, brun

Mjuka stövlar i underbar konstmocka med varmt foder i ullimitation. Lätta att ta på och av, cirka 23 centimeter höga. Miljövänlig yttersula i gummi- och korkblandning. Finns nu i storlekarna 38-39, pris 999 kronor. 

Veg Supreme Hemp Hi Top, svart

Världsbäst hitop i miljövänlig hampakanvas med detaljer i tunt konstläder (till 80 % nedbrytbart!) på hälkappa och tå. Mjuk vaddering på innersula, plös och kring vristen ger ett formidabelt stöd. Greppig och tålig yttersula. Grå och svarta skosnören medföljer – välj de du gillar. Finns nu i storlekarna 42, 44-45, pris 950 kronor. 

Omega boot, röd

Stilren basketkänga i konstläder som andas. Fodrad insida, sula i korkblandat gummi. Kontrasterande sömmar i vitt. Platta skosnören i rött eller vitt medföljer. Finns nu i storlekarna 43-44, pris 899 kronor.Panther Hemp, svart

Störtsnygg hampasneaker med detaljer i slittålig konstmocka på tå, häl och kring snörningen. Mönstrad sula med bra svikt. Finns nu i storlekarna 40-42, pris 899 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar