tisdag 22 mars 2016

Halva priset! Sofie Bly - svensk design

Sofie Bly är ett fantastiskt märke med rötter i den skandinaviska myllan såväl som i den italienska modevärlden. Med sin träffsäkra ekodesign har hon övertygat i flera år och när hon för två år sedan lanserade sin första vegankollektion var Green Laces snabba att haka på.

Nu är vi redo för nya skor och vill erbjuda dig tidigare kollektioner till ett dåndimpenlågt pris. Kolla här!

Carla

Kylie
Modellerna Jenna och Cornelia är också kraftigt nedsatta. Är du värd ett par skyhöga klackar i finaste svensk design? Att du är!

Värme,

Nina


måndag 21 mars 2016

Öppettider i påsk



Snart är det påskledighet för många i Sverige, så också för Green Laces. Men helt allvarligt så är ledighet inte vår starka sida - saknaden efter dig blir lätt för stor. Därför nöjer vi oss med tre dagar den här gången och håller extraöppet med en massa roliga extraprisöverraskningar på annandagen. 

Så här håller vi alltså öppet på Hökens gata 7 i påsk

Skärtorsdag: 12-18
Långfredag: stängt
Påskafton: stängt
Påskdagen: stängt
Annandag påsk: 12-16

Måndag till torsdag, 21-24 mars, har vi alltså öppet som vanligt och vi har ställt fram massor av vårskor till dig. 

Varmt välkommen!

Nina

Ethletic - nypåfyllt i butiken

Nu har vi fått nya skor till butiken. Våra storsäljare Ethletic hi cut i svartgrönt och i helsvart finns nu i massor. Vi har även fyllt på våra lo cuts i helsvart.


Ekologiskt, rättvisemärkt och självklart veganskt. Precis som vi vill ha det.

Värme,

Nina

tisdag 15 mars 2016

Ethletic. Ekologiska ballerinaskor.

Ethletic tillverkar snygga sneakers under etiska förhållanden. Hur coolt är inte det? Det är också anledningen till att vi samarbetat med dem i många år nu. 2015 lanserade märket en ny modell i form av en sportigare ballerina. Vi har dem i svart, vitt och bubbelgumsrosa.

Rosa nu på REA!

Svart
Skorna är i ekologisk bomull, tillverkade under rättvisa förhållanden (Fairtrade-märkt) och de har också ett hålfotsstöd som gör dem extra sköna. Färger och lim är förstås helt giftfria. De vita och rosa finns också i barnstorlekar!

Nu är våren här! 
Värme,
Nina

torsdag 10 mars 2016

REA! Utförsäljning av designstövlar!

Rean fortsätter och det är jättekul att se att så många av er passar på att fynda. Inget gör oss gladare än när fler får på sig etiska skor.

Nu skulle jag vilja pusha lite extra för en modell från amerikanska Neuaura, kända för sin chica design och stora djurrättsliga engagemang. De här stövlarna pryder många spiror i landet och de par vi har kvar längtar efter att få gå ut och gå.

Marin by Neuaura finns i brunt och svart och nu finns de att köpa till 30 % rabatt. Hurra!

Brun, storlek 38-42

Svart, storlek 37-38
Värme,
Nina

tisdag 8 mars 2016

REA! Utförsäljning av ekologiska skor!

Green Laces tror på slow fashion. Vi tror på kvalitet och mode - våra varor ska brygga över trender och vara dina följeslagare under en längre tid. Därför följer inte v de reasäsonger som många butiker har som standard varje år. Men nu, kära vänner, ska vi bjuda upp till dans!

Vi kommer att lansera flera nyheter i år och för att göra plats för nya produktserier vill vi att de produkter vi har haft ett tag ska flytta hem till dig istället. Rean pågår nu för fullt i e-butiken och nya varor läggs ut hela tiden under REA!-fliken.

Du hittar bland annat populära Glide i rött till 30 % rabatt

Glide röd

och Marcos i ekologisk bomull

Marcos vit
Notera gärna att det inte alltid är alla produkter  du ser i e-butiken som finns i vår fysiska butik på Hökens gata 7. Vid osäkerhet - kontakta oss gärna.

Värme
Nina