fredag 28 februari 2014

Dagens erbjudande. 28 februari

Nu kommer nog våren va? Eller vem bryr sig förresten? Basketskor kan vi ju ha året runt! Våra ekologiska, rättvisemärkta Ethletic är otroligt populära och nu vill vi ge dig chansen att handla tokbilligt.

Dagens ombyggnadsrea omfattar Ethletic hi cuts!

Erbjudandet gäller idag och så länge lagret räcker.
Ha en fin dag!
Värme från Nina

onsdag 26 februari 2014

Dagens erbjudande. 26 februari.

Vi genomgår ju just nu lite av en förvandling. Det gäller att ha vilja och tålamod, men som alltid är det viktigast att få sig ett gott skratt!

Du som vill äta lite nyttigare och bli piggare kan verkligen ha glädje av den bok som utgör dagens renoveringserbjudande. Den Galna Sexiga Dieten av Kris Carr har gett många personer livet tillbaka - orken, hälsan och vem vet, några extra år i livet.

Idag kan du köpa denna underbara bok 20 % billigare än vanligt.

Foto: http://soulfoods.se/


Väl bekomme!

Nina

Det går framåt

Oj vad det är spännande att bygga om. Och utmattande! Vi är tacksamma över ditt tålamod och om en liten timma kommer dagens erbjudande. 
Dagens look!
Värme från Nina 

tisdag 25 februari 2014

Dagens erbjudande. 25 februari.

Nu är renoveringen igång på riktig och doften av virke sveper in över butiken. Vi kommer bland annat att bygga två stora lagerskåp och ett vackrare displayområde för alla fina skor.

Eftersom du inte kan besöka butiken den här veckan vill vi ge dig något fint varje dag och idag har turen kommit till vår nättaste sandal. Den 25 februari erbjuder vi Zola, i storlek 37-41, till halva priset.

Erbjudandet gäller den 25 februari och så långt lagret räcker.
Hoppas du har en riktigt bra dag!
Värme från Nina

måndag 24 februari 2014

Dagens erbjudande. 24 februari.

Idag startar vi den stora renoveringen av vår butik på Hökens gata 7. Det kommer att bli en intensiv vecka, med mycket damm och kaos, men oj vad vi ser fram emot slutresultatet.

Eko, eko, eko, eko...

Eftersom vi inte kan hjälpa dig som vanligt i Stockholm, vill vi ge dig möjligheten att fynda på webben. Varje dag lägger vi ut ett erbjudande här som vi hoppas att du ska gilla.

Idag erbjuder vi 40 % rabatt på kvarvarande storlekar av fjolårets storsäljare Orbit från Olsen Haus.

Erbjudandet finns kvar så långt lagret räcker och tills nästa erbjudande kommer upp imorgon, 25 februari.
Värme från Nina

fredag 21 februari 2014

Om en liten vecka - Nyhetsbrev 2/14

Februari lider mot sitt slut och vädret är lika växlande som humöret hos en tonåring. Vi säljer vinterskor på förmiddagen och flera par canvasskor på eftermiddagen. Nu börjar dock våra designers vårkollektioner komma vare sig vintern vill det eller inte.

Olsen Haus är först ut med sina schackmönstrade peep-toes med turkosa och korallfärgade detaljer i konstmocka. De får vi redan om en liten vecka.




Under den här lilla veckan kommer det hända stora saker i vår butik på Hökens gata. Vi ska renovera lokalerna och håller därför stängt i en vecka. Detta gör vi för att kunna erbjuda dig ännu bättre service och en ännu skönare köpupplevelse. Vi beklagar omaket som medför, men vi tror att du kommer att gilla slutresultatet. Butiken håller alltså helt stängt 24 februari till och med 2 mars. E-butiken är öppen som vanligt förstås. Du får gärna följa med renoveringsarbetet i våra sociala kanaler och varje dag kommer du att kunna ta del av generösa webberbjudanden här på bloggen.

Redan imorgon traskar vi iväg till Vegoforum i ABF-huset i Stockholm. Där kommer flera av Sveriges mest pålästa personer dela med sig av sina klokskaper och många intressanta utställare finns på plats. Och du… det kommer att finnas veganska semlor i kafeterian! Trippelhurra!

Ha en skön helg och ta hand om dig och planeten vi delar.
Värme från Nina

torsdag 6 februari 2014

Är det vår? Nyhetsbrev 1/14

Är det vår nu eller ska vi tänka vinter? Det är lite besvärligt det där med vädret och inte blir vi klokare av att titta ut genom fönstret. Många hävdar ju att det vi ser nu är klimatförändringar som människan ställt till med genom att släppa ifrån sig för mycket växthusgaser. Ingen vet säkert hur det förhåller sig just precis idag, däremot är forskarna tämligen eniga om att livet såsom vi i levt det i västvärlden de senaste 50 åren inte är ett alternativ om de som föds idag ska kunna leva under rimliga förhållanden. Så vad gör vi? Sätter oss och tuggar rotfrukter i ett hörn och deppar? Glöm det!

Vi firar framtiden med att minska vår djurkonsumtion förstås! Detta görs bäst med god mat, ett stort leende och självklart med snygga dansmaränger på fötterna. Green Laces vill gärna hjälpa dig få rätt känsla i magen i vardagen och därför jobbar vi stenhårt för att utöka vårt utbud, öka tillgängligheten och uppfylla dina önskemål. Idag vill vi gärna berätta om vad vi har på gång.
  • Vegovision i Umeå, 8 februari. Det är med stor glädje och entusiasm som vi åker upp till vackra Västerbotten med delar av vårt utbud. Mejla oss gärna om du ska dit och har önskemål om vilka modeller vi ska ta med. 
  • I slutet av februari bygger vi om i våra butikslokaler. Hela designkollektivet Poplin ska få en rejäl ansiktslyftning och vi hoppas att du kommer att trivas ännu bättre hos oss.
  • Under våren lanserar vi vår nya e-butik. Vi har vuxit ur den lösning vi har idag och vi är smärtsamt medvetna om att den inte ger det du som kund önskar alla gånger. Vi hoppas att vår nya webbplats blir en god representant för Green Laces vision om utseende och kundbemötande.
  • Och du. Mitt i allt det här stojet så kommer ju vårskorna! I vår får vi fler modeller än någonsin och vi är mycket stolta över att presentera nya samarbeten med Bourgeois Bohème och Beyond Skin samt för första gången två svenska märken i form av Sofie Bly och Servant. Sofie Bly och Servant har hörsammat sina kunders efterfrågan efter veganska kollektioner och för oss är det ett självklart initiativ att stödja. Dessutom är ju skorna så förbenat snygga! Bland våra fina böcker kommer också den hett efterlängtade Glutenfria bakboken utan ägg och mjölk av Karolina Tegelaar.
Infogad bild 1
Psst! Vi kommer att ha mer ekologiskt smink i vår.

Håll dig uppdaterad via vår Facebook-sida och vår instagram (@greenlacesshoes), så du säkert inte missar något spännande i vår.

Ha en fortsatt trevlig vecka!
Varma hälsningar
Nina Färdig