torsdag 25 oktober 2012

Hållbara väskan

Du har väl sätt våra nya fina väskor? Underbar design i suveränt material.

Klassiskt svart, 1 049 kr

Vansinnigt snygg röd, 1 049 kr
Väskorna är självklart tillverkade utan de tunga kemikalieanvändandet som kännetecknar läderindustrin och är istället en miljövänlig kamrat på ditt eller ditt barns axel. Barnbarnen kommer med all säkerhet också få glädje av den här väskan - den kommer att hålla för det mesta och slitas med värdighet.

På tal om barn! Du missar väl inte att vi har kvällsöppet med barntema på Poplin idag? Ekologiska jeans, hållbara tröjor i återanvända, toksnygga tyger, veganska vantar och självklart våra ekologiska och barnskor. 20 % på alla barnartiklar och öppet till klockan 21.

Vi ses!
Nina

onsdag 24 oktober 2012

Kvällsöppet 25 oktober


Höstrusket är här på allvar och vi har fyllt butiken på Hökens gata med hemstickade vantar, mössor och kraftigare skor. På torsdag, 25 oktober, har vi till råga på allt kvällsöppet och ger alltså dig en möjlighet att handla i lugn och ro ända fram till klockan 21 på kvällen. Temat för kvällen är barn!

I butiken har vi barnkläder för 0-7 åringar från Knus och Klem, I Love Retro och Mandalou. Mössor, vantar, ekologiska jeans, coola tröjor och klänningar sydda i härliga retrotyger. Green Laces har som vanligt ekologiska, rättvisemärkta Ethletic i barnstorlekarna 26-34. Denna kväll erbjuder vi 20 % på samtliga barnartiklar!

Mandalou for the masses!


Thérèse från Mandalou Design finns i butiken för att berätta om sin design och prata barnkläder hela kvällen.

Varmt välkommen till Green Laces och Poplin, torsdagen den 25 oktober ända fram till klockan 21!

tisdag 23 oktober 2012

Bästa kunderna i världen!

Vanlig kommentar från kärleksfull vän:
"Men herregu männska, varför jobbar du jämt? Du måste fylla på med energi någon gång!"

Tack för omtanken, men det löser mina kunder åt mig. Jag trycker gasen i botten och kör och mina kunder möter upp halvvägs och fyller på med bränsle.

Se här hur en retur från en kund i Norrland kan se ut:
Hjärta!!!

Värme,
Nina




torsdag 18 oktober 2012

Rea på rättvist vis


18 oktober och dags att slå ett extra slag för rättvis och hållbar handel! Vi deltar i Fairtrade Challenge och anordnar en fika hos oss på Poplin under lunchtimmen då vi erbjuder alla varor till 20 % rabatt. Men du känner ju oss vid det här laget. Lite extra guldkant måste det förstås vara! Därför säljer vi dessutom ut hela vårt lager rättvisemärkta och ekologiska Ethletic 30 % billigare! Skorna finns i flera färger i storlek 26–46. Passa på att köpa tidlösa måste ha-skor till ett alldeles fenomenalt pris.

Erbjudandet* gäller från klockan 12 till 18 torsdagen den 18 oktober.

Varmt välkommen!




*Erbjudandet gäller försäljning på Hökens gata 7, alltså ej i e-butik. Om du inte har möjlighet att ta dig till butiken, kan du ringa till butiken (08–641 11 14) och reservera skor. Dessa ska då betalas senast 19 oktober klockan 18.00. Erbjudandet gäller inte redan undanlagda och/eller förbeställda skor. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

måndag 8 oktober 2012

Fairtradefika 18 oktober

Den 18 oktober kl. 12 slår vi upp våra dörrar och bjuder på ekologiskt, rättvisemärkt och självklart helt veganskt fika på Hökens gata 7.

Vi tror att världen blir vackrare när vi är schysta mot varandra och hela vår planet. Alla ska få skäligt betalt för sitt hantverk och vi ska alla sträva efter att leva skonsamt mot den jord som föder oss. Dessutom tycker vi att det är viktigt att tjattra bort lite tid över en kopp kaffe och en liten kaka och inget skulle göra oss gladare än om just du kom och gjorde oss sällskap.
http://fairtradechallenge.se/fikor/basta-kaffet-i-finservisen/
Värme,
Nina