fredag 27 januari 2012

Sista chansen - rea idag!

Den sista fredagen i januari har vi rea på ett flertal utvalda modeller. Du kan spara flera hundra kronor på att slå till idag, så avsätt en liten stund till vår e-butik idag. Du kommer inte att ångra dig.

Några axplock.

Stöveln med det vackra namnet:
Igår: 1 399 kr
Idag: 1 199 kr
Nina från Novacas


Snyggaste kängan från New York-duon Cri de Coeur
Igår: 1 199 kr
Idag: 999 kr
Trail från Heart of Darkness by Cri de Coeur


Fettförbrännarkompisen för dig som vill ta extra hand om dina leder
Igår: 1 299 kr
Idag: 1 199 kr
Ergonomiska Glide från Earth


Klicka dig runt på vår webbplats och hitta fler guldkorn. Rean avslutas lördagen den 28 januari kl 12.00.

Varmt välkommen och ha en skön fredag!
Nina


torsdag 19 januari 2012

Glamourös torsdag

Har ni hunnit fynda i veckan? Blev måndag, tisdag eller onsdag din glada dag? Om inte, kanske det är dags för ett par festskor.

Idag har vi jättefin rea på Nebula. Passa på att skaffa dig ett par designskor från vår älskade designduo i New York.

Varmt välkommen!
/Nina

onsdag 18 januari 2012

Mc-boots till kanonpris!

Vänner, det är onsdag och dagen stavas Mehallå, va fint!



Idag har vi monsterrabatt på våra populära mc-kängor från Vegetarian Shoes. Idag, och då menar jag verkligen idag fram till midnatt, kan du köpa skorna för 1 099 kr (ordinarie pris 1 299 kr) i e-butiken. Vi har storlek 38-42 i lager (UK 5-8) och det är först till kvarn som gäller.

Varmt välkomna!
Nina


tisdag 17 januari 2012

Toppentisdag

Rean fortsätter och dagens finfina erbjudande består av supercoola Condor från Neuaura. Vi citerar gärna ett av våra mest hängivna fans: "Kan veganer och miljömuppar verkligen ha så snygga skor på sig?!". Japp! Och om man håller sig till rean kan man dessutom få sina högkvalitativa, etiska, klimatsmarta skor för en billig penning. Detta erbjudande gäller endast idag, 17 januari!

Men oooups! Kan det vara så att gårdagens erbjudande fortfarande gäller? Skynda fynda innan någon hos Green Laces märker att man gjort tokigt.

Mina varmaste,
Nina

måndag 16 januari 2012

Reavecka!

Reaveckan inleds med ett förtjusande skodon till baktassarna. Snygga, sportigt eleganta Ash från Neuaura. Priset gäller endast idag! Gör din beställning nu och glöm inte att spana efter nästa erbjudande imorgon.
Varmt välkommen!
/Nina

fredag 13 januari 2012

Jobberbjudande till dig med ambitioner

Vill du jobba nära Green Laces en gång i veckan med möjlighet till ett utökat samarbete på sikt? Spana då in det här:


Poplin söker ny medarbetare
Vi söker dig som är social, driven och i behov av ett utåtriktat säljjobb som omfattar 10 timmar per månad. Vi tror att du älskar vårt utbud och drömmer om att jobba i vår butik. Vi tror också att du är kvinna och mellan 18 och 30 år. Känner du igen dig? Mejla då snabbt som attan Karolina Svensson på info@orkanlia.se



Taget eller? Läs gärna mer om fantastiska Orkan Lia och Poplin. Lycka till med ansökan!
/Nina

onsdag 11 januari 2012

Lillördag och kvällsöppet

Idag är det onsdag och dags för att ses. Som vi tidigare berättat håller vi öppet extra länge idag och vi hoppas att du vill komma och träffa oss en stund. Vi vill gärna se oss som dagens AW snedstreck sängfösare. Typ.

På Hökens gata idag får du:
- möjligheten att sätta prägel på Stockholms fotmode våren 2012
- högkvalitativa, klimatsmarta ökenkängor till pangpris
- möjligheten att handla miljövänliga kläder
- mun full av godsaker
- möjligheten att träffa en ny vän

Japp, så är det att hänga med oss.
Varmt välkommen till oss på Poplin på Hökens gata 7. Idag öppet till kl 20.
/Nina


måndag 9 januari 2012

Kvällsöppet 11 januari


Nyhetsbrev 1, 2012

Nytt år! Nya förhoppningar! Jag hoppas att du haft det skön och njutit av livet. Vi har laddat batterierna i norrländsk snö, fyllt på med vegansk pepparkakstryffel och beställt skor så det sjunger om det. Vårsäsongen kommer innan vi hunnit ledsna på semlorna och Green Laces kommer att bjuda på större utbud än Sverige någonsin tidigare upplevt.

Men vi vill förstås ge dig möjligheten att tycka till. Onsdagen den 11 januari ges du en unik möjlighet att önska skor från Novacas vårkollektion då vi har VIP-kväll för våra trognaste fans. Självklart kan du också förbeställa skor så att du säkert får det par du vill ha i vår och riskerar ingen slutförsäljning.

I butiken kommer vi även ha visningsexemplar av ett nytt, spännande, ekologiskt skomärke från Kanada. Underbara Colourful Grass har många fans världen över och hoppas nu på att vinna våra hjärtan. Som vanligt är det du som bestämmer – utan dig, inget Green Laces. På onsdag kan du klämma och känna på tio av deras modeller och vi är ivriga att höra din åsikt.

Om veckan kanske börjar lite trögt, så tänk hur lite tid det är kvar till onsdag! Då ses du och jag och alla vänner vi vill väl hos oss på Poplin, Hökens gata 7. Vi börjar VIP-kvällen klockan 17 och har öppet till klockan 20. Passa också på att köpa dig ett par stilsäkra Edwards från Novacas som vi kvällen till ära säljer med 20 % rabatt! Självklart kan du också shoppa loss bland alla övriga fantastiskheter som ryms under Poplins tak. Onsdag är denna veckas lysande stjärna.
/Nina