söndag 18 december 2011

Favorit i repris

Varför laga det som inte är trasigt? Varför ändra ett vinnande koncept? Vi förlänger gårdagens erbjudande och bjuder upp till dans idag igen.

Varmt välkomna till oss hos Poplin, Hökens gata 7 i Stockholm! Öppet idag kl 12-16.
/Nina
Senast sedd nära kassan. Bredvid veganpeppisarna!

lördag 17 december 2011

Årets julklapp!

Det påstås att årets julklapp ska vara en matkasse som blir hemlevererad till dörren. Tänk som det faktiskt blir den mest köpta klappen! Det känns lite svindlande att tänka att var och varannan familj ska bli med hemhjälp. För vår familj har det hittills inte alls varit intressant eftersom kassarna innehållit så mycket mat som vi inte äter. Men sedan ett klimatkompenserat och omtänksamt alternativ, i form av übertrevliga Gröna Kassen, har dykt upp har vi åtminstone pratat om det vid köksbordet.

För dig som är på klappjakt i Stockholm idag, så vill jag verkligen rekommendera ett besök hos oss på Poplin på Hökens Gata 7. Här samsas vackra väskor, käcka kjolar, romantiska ringar, heta hattar och vår egen julpresent till er. Idag, den 17 december, kan du köpa ett paket bestående av boken Julbakverk och ett par röda Do-Ni ballerinor för ynkapynka 350 kr. (ord. 450 kr.). Du har väl inte missat att vi har ballerinorna i så små storlekar som 35? Det finns många 11-åringar som skulle tycka det vore fett ägigt att få ett par. Jag bara vet det.




Varmt välkomna till vår fina affär mellan Götgatan och Mosebacke idag kl. 12-17!
/Nina

torsdag 15 december 2011

Fraktfritt i e-butiken: Nyhetsbrev 13/2011

De första två veckorna i vår nya bostad har varit över förväntan. Trots att vintern ännu inte kickat igång ordentligt, går de rejälare skona i vårt sortiment åt fortare än vi kunnat ana. Flera av våra storsäljare, såsom Ice Patrol och Snug boot, är nu slut hos leverantör och levereras till oss först i januari. Ni som förbeställt skor får era leveranser i början av nästa vecka och vi kontaktar er så snart vi har skorna hos oss.

För att du säkert ska få dina skor före jul måste du lägga din beställning senast kl. 23.59 den 16 december och för att du inte ska glömma det så bjuder vi på frakten den här veckan. Du har världens chans att fynda helgernas finaste inneskor – Ash och Cedar - och nyinkomna hikingkängan Trail MK2 till fyndpriser. Du har väl inte missat att vi fått nypåfyllning av våra omåttligt populära Do-Ni ballerinor? De finns även i små söta 35:or och säg den 10-åring som skulle nobba ett par silverfärgade drömskapelser.

På lördag den 17 december har vi extra jultrivsel på Hökens gata och den som är intresserad av klimatsmarta skor och godsaker ska hålla ett extra öga på adventskalendern i butiken just den här lördagen. Passa samtidigt på att köpa de sista julklapparna från vårt dignande julklappsbord.

Du ser väl till att baka ordentligt i jul? Vi säljer självfallet boken på Hökens gata 7. Foto: Karolina Tegelaar.


Allt mitt varma
Nina


fredag 9 december 2011

9 december - 20 % på ökenkänga

God förmiddag, vänner! Skärpning, måste jag säga till mig själv, för jag säljer ju trots allt skor. Jag har fyra par skor hos skomakaren och endast ett par supertrötta tygsneakers till hands när jag ska gå ut. Stockholm är fyllt av slask. Jag tror det snöregnar uppifrån, från sidan och sprutar ut ur marken. Bästa pjucken idag är Alta, Boulder,  Chelsea och Omega gissar jag.

Men Edward är ju en guldklimp som passar i lite torrare väder och nu mina vänner får ni ju bara inte gå miste om vårt erbjudande.

Vi ses på Hökens gata idag!
/Nina

torsdag 8 december 2011

Lucköppning på Poplin!


Nu har vi börjat bo in oss hos Poplin på Hökens gata 7 i Stockholm och står med öppna famnen och välkomnar nya som gamla kunder. Här hittar du våra klimatsmarta skor tillsammans med vackert hantverk såsom unikaklänningar i 50-60-talssnitt, prisvärda smycken med halvädelstenar, chica huvudbonader och bedårande väskor. Om du inte har köpt dina julklappar än, finns här gott hopp om att hitta den perfekta presenten.

Vårt fina julklappsbord!

Har du förresten sett att Poplin har en julkalender? Varje dag fram till julafton erbjuder vi våra kunder rabatt på en viss vara och gissa vad – fredagen den 9 december har turen kommit till Green Laces finaste ökenkänga Edward! Edward från New York-baserade Novacas finns i storlek 39–46 i beige eller brun konstmocka. Novacas imponerar återigen med sin genomtänkta konstruktion och fina material. Den 9 december erbjuder vi 20 % rabatt på den här skon hos oss på Hökens gata, så passa på nu!

Med värme hälsar
Nina


torsdag 1 december 2011

Vi flyttar!


Nyhetsbrev 12/12
Det har hunnit gå ett helt år sedan Green Laces sålde sitt första par skor. Responsen på våra klimatsmarta skor har varit överväldigande och vi ser en ständigt ökande efterfrågan. Alltfler har upptäckt att syntetskor kan vara något helt annat än en fotplastpåse som går sönder inom en månad efter inköpet. Vi är otroligt stolta över att ha introducerat märken som Novacas, Neuaura och Cri de Coeur – märken som kännetecknas av vacker design, hög kvalitet och god hållbarhet. Våra engagerade kunder är hungriga på mer och vi jobbar stenhårt för att inte göra någon besviken. Till våren presenterar vi ytterligare två nya märken i och med vårkollektionerna från Reneu och Olsen Haus.

Vår födelsedag firar vi med en flytt till Hökens gata 7 i Stockholm. Numer huserar vi i undersköna Poplins lokaler mellan Mosebacke och Götgatsbacken. Designkollektivet Poplin kompletterar oss fantastiskt med sitt många gånger mycket klimatsmarta utbud. Här samsas unika tavlor med handgjorda smycken, lokalproducerade kökshanddukar med ett rikt utbud kläder. Vad sägs till exempel om måttsydda designplagg i återvunna tyger? Kom förbi i dag och teckna ett klädabonnemang! Skorna som passar till nya stassen finns precis bredvid provrummet förstås.

Lagom till lucia får vi påfyllning av våra efterfrågade och unika ballerinaskor. Den perfekta högtidsskon för den som vill kunna tassa tipp-tapp och dansa långt in på småtimmarna! 100 nya par i 7 olika färger spridda över storlekarna 35-41 reser till oss i detta nu. Många har också efterfrågat bruna kängor och stövlar och det behovet vill vi förstås tillgodose. I nästa vecka får vi kängorna Atlas och Julian från Neuaura i storlekarna 36-41.

Så här fint blev det
Foto: Karolina Svensson
Hoppas vi ses snart!
/Nina